Степан Бандера.
-
- Я тут недавно...
- Контактна інформація:
Степан Бандера.
Увага.
На даний момент проводиться акція по збору підписів під відкритим листом до Європарламенту, у якому вимагається відмінити пункт 19 резолюції цього органу від 25 лютого 2010 року, у якому депутати висловлюють жаль з приводу надання Степану Бандері звання Герой України та просять Президента України переглянути "такі" рішення. Тому закликаю усіх, кому не байдужі честь та гідність Провідника та усієї Української Нації взяти участь у акції. За детальною інформацією прошу звертатися за адресою: vasvys@ukr.net
Сподіваюся на Вашу підтримку.
Слава Україні!!
На даний момент проводиться акція по збору підписів під відкритим листом до Європарламенту, у якому вимагається відмінити пункт 19 резолюції цього органу від 25 лютого 2010 року, у якому депутати висловлюють жаль з приводу надання Степану Бандері звання Герой України та просять Президента України переглянути "такі" рішення. Тому закликаю усіх, кому не байдужі честь та гідність Провідника та усієї Української Нації взяти участь у акції. За детальною інформацією прошу звертатися за адресою: vasvys@ukr.net
Сподіваюся на Вашу підтримку.
Слава Україні!!
- kobi
- Завжди на форумі
- Контактна інформація:
Re: Степан Бандера.
Терорист не може бути героєм жодної нації. Які би світлі цілі він при тому не переслідував, ІМХО
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Деяких Націй очевидно може 
Взагалі пояснив би мені хтось що таке Нація... Щось секрет якись певно...

Взагалі пояснив би мені хтось що таке Нація... Щось секрет якись певно...

die Große Schlange
- kobi
- Завжди на форумі
- Контактна інформація:
лінку на вікіпедію мабуть нема смислу давати...і шось я не поняв ребусів з жирними великими буквами "Н"?...
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Sieg Heil!
Та от і я думаю... Виявляється є якась група людей котра себе асоціює з Нацією (з великої букви). Очевидно щоб відрізнятись від інших націй. Лінку на сайти про "титульність" теж давати не буду
Та от і я думаю... Виявляється є якась група людей котра себе асоціює з Нацією (з великої букви). Очевидно щоб відрізнятись від інших націй. Лінку на сайти про "титульність" теж давати не буду

die Große Schlange
- vanya
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Офтоп. За пару годин видаляю...
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Я взагалі не впевнений що потрібно займатись ревізією історій.
Змісту - ніякого.
Тільки спосіб деяких осіб вплинути на натовп. ПєАр тобто...
Змісту - ніякого.
Тільки спосіб деяких осіб вплинути на натовп. ПєАр тобто...
die Große Schlange
- kobi
- Завжди на форумі
- Контактна інформація:
А, в першому пості, шось не звернув увагу. І не зрозумів спочатку твого сарказму. Ваня, нашо видаляти?
- Nazik
- Завжди на форумі
- Контактна інформація:
- kobi
- Завжди на форумі
- Контактна інформація:
Назік - НЕГР? 

- san
- Модератор
- Контактна інформація:
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Я так розумію, що топік - просто політичний спам...
Ніхто відповідати і коментувати не буде. Можна витирати.
П.С.
До політиків (в т.ч. націоналістичних) - пишіть свої пропозиції щодо сьогодення. Особливо добробуту відвідувачів цього форуму - долинян і сусідів.
До істориків - займіться нарешті історією свого краю: сплюндрованими пам'ятниками, спорудами і цвинтарями.
Зрештою запишіть на диктофон чи папір історії тих дідусів, котрі ще можуть щось розказати: про становлення промислу, про Долину "за Польщі", зрештою і про націоналістів 20хх-60хх. Але передруків з книжок діасори не потрібно... Краще щось живе.
Ніхто відповідати і коментувати не буде. Можна витирати.
П.С.
До політиків (в т.ч. націоналістичних) - пишіть свої пропозиції щодо сьогодення. Особливо добробуту відвідувачів цього форуму - долинян і сусідів.
До істориків - займіться нарешті історією свого краю: сплюндрованими пам'ятниками, спорудами і цвинтарями.
Зрештою запишіть на диктофон чи папір історії тих дідусів, котрі ще можуть щось розказати: про становлення промислу, про Долину "за Польщі", зрештою і про націоналістів 20хх-60хх. Але передруків з книжок діасори не потрібно... Краще щось живе.
die Große Schlange
-
- Я тут недавно...
- Контактна інформація:
Справа не в перегляді історії. Чому Європейський парламент має говорити, що нам робити у своїй державі. Хтось скаже, що резолюція має рекомендаційний, але Янукович пообіцяв до 9 травня виконати прохання, тобто відмінити укази, що стосуються Степана Бандери, Романа Шухевича та визнання ОУН-УПА воюючою стороною. Невже Ви, люди на чиїй землі тривала ця героїчна боротьба, допустите до цього? Я сподіваюсь ні.
Слава Україні.
P.S. Якщо Ви не просто балакуни, то поспішіть. Часу залишилось мало.
Слава Україні.
P.S. Якщо Ви не просто балакуни, то поспішіть. Часу залишилось мало.
-
- Любить писати
- Контактна інформація:
Юра, підтримую.
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
А в чому? Мо Бандері не всеодно?Справа не в перегляді історії.
Скільки ж років пройшло... Герой він чи ні мали сказати тоді!
На чому робити висновки? На документах гестапо? Чи НКВД?
Хто буде писати ту історію? Мо та пані, що ходила по садку і посилала дітлахів в Россію?

Яка держава так і говорять... То може зайнятись щоб була інакшою?Чому Європейський парламент має говорити, що нам робити у своїй державі.
Куди?P.S. Якщо Ви не просто балакуни, то поспішіть.

Та воювали, воювали, всі воювали... Питання з ким і навіщо...воюючою стороною.
ІМХО потрібно шанувати мертвих, окремо шанувати полеглих вояків. Причому ВСІХ!. Вони повинні бути належно поховані і їх могили належно доглянуті. Особисто з повагою відношусь до історико-археологічних груп (копачів

Так само щодо історії - не повинно бути жодної "Новітньої" і "Суперновітньої"... Це не історія, це "недавні новини". Ну про це довго можу балакати... Див мої інші пости на форумі.
П.С,
Також, щодо історії і українських вояків зокрема.
Якщо вважаєте, що Ви більше переймаєтесь нею за інших, ось тема до роздумів:
viewtopic.php?f=52&t=5825
Правда для політичних карєр там вже нема поживи...
die Große Schlange
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість