В чому саме виграла?Тому я думаю Україна від цього тільки виграла!
В ВВП?
Як на мене тільки програла. Причому не щось ефемерне.
Підказую:було мінімум сенсу замовляти дорожчий укр. дубляж
Хто втратив бабки?
Українські глядачі чи москальські (жидівські, ляські, америкоські) товаровиробники (т.з. "продюсери")?
Приклад:
Після ІІСВ США заборонило Японії витрачати сили на розвиток ВПК. І що?
Тепер чухає потилицю їздити на хорошому і недорогому японському автомобілі, чи на дорогому ненажерливому вітчизняному г... Про магнітофон, компакт-диск і інші фішки я взагалі мовчу.
Потрібно оподатковувати імпортні фільми і за виручені гроші стимулювати вітчизняні і стимулювати переклад їх іноземними мовами (якщо фільм хороший), щоб його можна було продати за кордон і заробити на тому грошей.
Тобто принциповим є в котру країну підуть гроші, за продукцію, а не якою мовою вона зроблена.
Багато зараз Україна виграє від того що перекладає "шедеври" українською, і своє знімає тільки г...?
Вмикаєте ящик і багато там бачите української продукції? Ви бачите тільки якісь %% україномовної продукції.
Відчуваєте різницю між "україномовна" і "українська"?
Я - так...
Певно тому я не патріот

П.С. Допоки українці будуть натовпом голодранців з десятком "князьків" на чолі, вони нікому нічого "диктувати" не зможуть. Ні розвивати свою мову, ні культуру. Будуть і надалі працювати за миску зупи і балакати на тій мові, на котрій накаже газда. Навіть незважаючи що один одного називатимуть пан/пані (якщо газда дозволить)...
В рядового китайця купівельна спроможність давно вище ніж в "середнячкового" українця.
Ще трохи і такий китаєць/індус/араб купуватиме українців гуртом і в роздіб.
І не потрібно сильно радіти з того, що наразі мало кому з справжніх "зовнішніх ворогів" байдуже що українці щось там розвивають... Мову якусь...

Приїде - найме - в контракті напише якою мовою балакати! І будуть українці тією мовою балакати... І, я переконаний, навіть гордитись будуть, що вони мають більше зупи ніж інші українці. Не пройде і пару років, як та іноземна мова стане "модньою", бо на ній балакають "успішні" українці.
І цей процес був, наразі є і буде далі. Доки не перестануть спекулювати на одномовності/двоязічію, демократіях/комунізмах, пенсіях і т.п. Доки такі політики як і Тягнибок і Симоненко не будуть викликати у перехожих нічого крім усмішки...
Ви придивіться добре, до пари прикладів:
- Нікому не потрібні теми на форумі про місто, про озеро і т.п. - всім давай про нацистівVSмоскалів. Мені заважають жити корупціонери і бюрократию Кожен день зустрічаю їх шкідництво. Де серед них москалі?
- Проект податкового кодексу цікавить маленьку купку людей. В той час на якусь Помаранчеву революцію, котра по-суті нічого не обіцяла крім казок піднялась мало не вся країна (з тієї чи іншої сторони). Де там москалі? Ющенко - москаль? А Тимошенко, Порошенко? Чи може великі свободи і обіцяні добробути тільки я не помічаю ?