Привітбанк
- Ymka
- Любить писати
- Контактна інформація:
Re: Привітбанк
Залежно яка кредитка, на моъй було 3, потым 4, тепер 5% комысыя, а якщо розраховуватись карткою то без комісії взагалі, відсотки - 3% на місяць на суму яка використовується більше часу ніж пільговий термін (1 місяць). Кредитка - "Універсальна" Бонус плюс Visa з намальованою полуничкою. Може в тебе якась модніша?
- vanya
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Різниця в картці і коштах. Кредитні кошти - 5%, власні кошти 1%, корпоративна картка - 0,75%. Здається так.Ymka писав:Залежно яка кредитка, на моъй було 3, потым 4, тепер 5% комысыя, а якщо розраховуватись карткою то без комісії взагалі, відсотки - 3% на місяць на суму яка використовується більше часу ніж пільговий термін (1 місяць). Кредитка - "Універсальна" Бонус плюс Visa з намальованою полуничкою. Може в тебе якась модніша?
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Так і є - корпоративна 
Сам маю жалі на Приват... Проте альтернативи (в Долині) нема!!!

Сам маю жалі на Приват... Проте альтернативи (в Долині) нема!!!
die Große Schlange
-
- Бувалий
- Контактна інформація:
По всій країні альтернативи нема. А кого не влаштовує якість послуг Приватбанку, просто не користувався іншими банками.
- vanya
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Чому ж нема?
Ідеальних банків нема, але є непогані, наприклад, Укрексімбанк, Укрсоцбанк, Банк Кіпру - ті, про які знаю я і послугами яких користуюсь.

-
- Бувалий
- Контактна інформація:
Вказаними установами не користувався. Просто Приват - найдоступніший. Навіть в моєму домі є банкомат. Проте ним я майже не користуюсь, а переважно використовую Приват24.vanya писав:Чому ж нема?Ідеальних банків нема, але є непогані, наприклад, Укрексімбанк, Укрсоцбанк, Банк Кіпру - ті, про які знаю я і послугами яких користуюсь.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей