він просто впертий,як баран і чисто принципово стоїть на своєму!!!!(щоб побісити дописувачів і подивитися на реакцію)

ІМХО
Насправді, все дуже добре - раніше "народ" взагалі не писав!Одним словом я починаю розуміти чому так молувато народ почав писати...
Реально схарив матами. Мати при собі. Наступний раз бан. Така то -----LP писав:Реально схарив мене особисто цитуванням чуть не кожного речення, мо це і підігрівання дискусії, ------------, таке --- враження шо в нього є на все своя думка(це добре) але нервувати народ своєю псевдо зарозумілістю і псевдо всезнаністю не тре!!--------------
Нажаль там немає на що відповідатиsan писав:Спробуйте тицнути лінк Переглянути теми без відповідей
І відповісти хоч би в десяток!
В мене там 323 посиланняНажаль там немає на що відповідати
Ну то ти і пиши тоді ТЕМИ В ЯКИХ ДАВНЕНЬКО НЕБУЛО ДОПИСІВ !san писав: В мене там 323 посилання![]()
До прикладу відповідай: viewtopic.php?f=2&t=157
Та ще й десяток подібних топіків...
ЛОЛ ти адмінvanya писав:Реально схарив матами. Мати при собі. Наступний раз бан. Така то -----LP писав:Реально схарив мене особисто цитуванням чуть не кожного речення, мо це і підігрівання дискусії, ------------, таке --- враження шо в нього є на все своя думка(це добре) але нервувати народ своєю псевдо зарозумілістю і псевдо всезнаністю не тре!!--------------
Та ти ше і егоїзмом любиш побавитися...san писав:Ану перестаньте офтопити в топіку про мЕне !!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей