Тому, що я намагаюся, щось зробити для її розвитку.То чого прийшов на український форум, читаєш його, дописуєш на українській мові? Мова тобі не подобається та й недосконала вона.
Ще й думку свою іншим навязуєш

Я з нетерпінням чекаю на велику кількість інших дописів.Якщо вважаєш що велика кількість твоїх дописів робить цей форум цікавішим, то ти помиляєшся.
Помиляється той, хто вважає, що я отримую величезну насолоду від клоцання по клавіатурі.

Просто потрібно розрізняти любов до української, з ненавистю до російської.
А також, справу по розвитку її з політиканством.
Чи є витрата грошей на переклад і так зрозумілого кіно розвитком мови?
Не всі державні документи публікуються (окрім "оригіналу") на українській мові.
Не кажу вже про технічну літературу, котру скоро студенти не зможуть прочитати.
Не важливо хто ініціатор процесу але боротьба на "мовному" фронті, наразі призводить лише до деградації.
Ще не написали сопромат українською, але російською вже не читаємо.
Гроші котрі можемо витратити на то - витрачаємо на переклад й так не надто важливих фільмів, а також на зарплату "патріотичних" політиків, котрі створюють час від часу штучні конфлікти одну/дві державні мови, заборонити щось і т.п. Насправді не пропонуючи вирішення проблем що є зараз, в зв"язку з "багатомовністю"
Чи є хтось хто запропонував витерти російську з вжитку в офіційній документації і державними службовцями одночасно з запровадженням її обовязкового вивчення як іноземної?
Ні - в основному пропонують вивчати німецьку+англійську. Невже хтось вірить що це збільшить доступ до інформації?
Тому наразі ситуація проблема приблизно така:
1. Частина установ навмисно користується іноземною мовою. В кращому випадку там лише "зовнішня" документація ведеться українською.
2. Діти часто балакають на побутовому рівні і дивляться ящик російською, притому не читають російською. (Тобто балакати то балакають, а прочитати науково-технічну книжку не можуть)
3. Мізерна кількість актуальної інформації на українській.
Спосіб, про котрий цей топік не вирішує жодних нагальних проблем. А має тільки негативні сторони:
1. Відтягування ресурсів від потрібних напрямків роботи.
2. Ускладнення політичної і міжнаціональної обстановки.
Якщо є аргументовані "за" рішення про титрування, чи "проти" (окрім мого прізвища