Скоро і нашій головній річці району настане труба.

5 квітня 2012 року відбулося друге пленарне засідання ХІІ сесії районної ради, на якому розглянуто та прийнято рішення з чотирьох питань, зокрема, щодо впровадження Концепції реформування місцевих бюджетів.
Депутати відклали розгляд питань про прийняття статуту та призначення керівника комунального підприємства планувально-архітектурного бюро Долинської районної ради та обговорили інформацію про інвестиційні пропозиції, що надійшли до райдержадміністрації щодо будівництва на території району гідроелектростанцій.
В Гошеві будують таки водозабір. Причому, далеко не для потреб Долини чи навколишніх сіл, а нашого НГВУ. Діло в тому, що їм тарифи водоканалу зависокі, а потреби в технічній воді для підтримки пластового тиску шалені - десь приблизно 3000 кубометрів в добу. От і порахували наші доблесні нафтовики, що їм дешевше свій власний водозабір збудувати і забити на водоканал.san писав:В ролику щось про Гошів замовили
то я так розумію, крута будівельнатехніка біля мосту будує міні-ГЕС ?
Бо щось мені казали водозабір... водозабір...
Я ще от подумав, длянафіга водозабір у Гошеві? Та й труби гігантичні...![]()
Порішають чи не порішають - то подивимось. Але нашим місцевим депутатам, які за це проголосують можна буде трохи життя "веселішим" зробити.san писав:
П.С. Не турбуйтесь... Чуваки порішають... Від ваших протестів тільки хтось більший хабар заробить
Цікаво яким чином?які за це проголосують можна буде трохи життя "веселішим" зробити.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість