Комерційна реклама дозволена

ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА:
- Оголошення можуть подавати лише зареєстровані учасники форуму!!!
- Оголошення писати в "власній" окремо створеній темі.
- В заголовку теми обов'язково вказувати наміри: куплю, продам, пропоную, шукаю і т.п.
- Місце розсташування товару/послуг повинно вказуватись обов'язково! Оголошення про продаж товарів чи надання послуг поза межами Долинського району будуть видалятись.
- В оголошенні обов'язково вказувати термін його актуальності (наприклад дійсне до 7.10.1917, дійсне 1 рік). Оголошення без терміну чи з терміном дії більше 1 року будуть видалятись.
- Не можуть без мого дозволу (звертатись в ПМ), створюватись теми як: Зверніть увагу!, Анонс.
- Оголошення про купівлю/продаж товарів, торгівлю якими заборонено чи обмежено законодавством України видалятимуться.
- Оголошення про надання послуг, заборонених законодавством України видалятимуться.
- Не можуть вказуватись ЯВНІ адреси/реквізити організацій чи фізичних осіб, без мого дозволу (Звертатись в ПМ).
- Дозволені тел/факс, електронна пошта, WWW.
- Реклама політичних та релігійних організацій вважатиметься комерційною.
ПРАВИЛА РОЗМІЩЕННЯ КОМЕРЦІЙНОЇ РЕКЛАМИ:
- Рекламодавців, що бажають підтримати фінансово наш форум сайт прошу писати в ПМ мені чи адміністратору.
- Комерційна реклама організацій чи осіб, що не є нашими спонсорами можуть бути видалені без пояснень.
- Залишаю за собою право сконтактувати з рекламодавцем та попросити скромної фінансової допомоги форуму/сайту.
- Рекламодавці можуть написати мені в ПМ та пояснити суспільну користь їхньої комерційної реклами та отримати підтримку.
Оголошення про пошук роботи пишемо тут: viewtopic.php?t=156
Пропонуємо роботу тут: viewtopic.php?t=155
Долинські ресурси інтернету пропагандуємо тут: viewtopic.php?t=158
Залишаю за собою та адміністратором форуму право видаляти оголошення без попередження чи пояснень.
Правила будуть редагуватись по мірі набування досвіду.
Прошу видаляти ВАШІ оголошення, що втратили актуальність

Відповідальність за зміст і достовірність інформації оголошень та рекламних матеріалів несуть подавачі оголошень та рекламодавці.