Ліцей перенесуть
- Tapac
- Любить писати
- Контактна інформація:
Ліцей перенесуть
Наскільки мені стало відомо то з 01.09.2008 р. Преміщення ДОЛИНСЬКОГО ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНОГО ЛІЦЕЮ буде розміщене в теперішньому інтернаті.
Хто щось точно знає напишіть.
Хто щось точно знає напишіть.
Життя тільки одне, отже проживи його гідно!!!!
- Bjelka
- Частий гість
- Контактна інформація:
Re: Ліцей перенесуть
Круто,а я чула,що в 7 школу. Які в тебе джерела інформації? Малоймовірно,адже там не тільки інтернат,а ще й гімназія і учнів,здається,немало. Думаю,що краще в 7 школу,ніж в інтернат.
Життя - це класна штука,як не крути.
- Tapac
- Любить писати
- Контактна інформація:
Якраз в інтернат більш ймовірніше:
1.В інтернаті 200 дітей причом розрахований на 700.
2 Більша частина приміщень пустує.
3. В 7 шк. тоже не заповнена, але це неможе бути, просто подумай як це буде виглядати.
Що до мене то краще ЗАЛИШИТИ ДЕ Є
1.В інтернаті 200 дітей причом розрахований на 700.
2 Більша частина приміщень пустує.
3. В 7 шк. тоже не заповнена, але це неможе бути, просто подумай як це буде виглядати.
Що до мене то краще ЗАЛИШИТИ ДЕ Є
- Bjelka
- Частий гість
- Контактна інформація:
Як на мене,хай буде,де є поки там я,а потім хай переносять хоть в 1 школу.
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Дуже розумно перемістити в приміщення інтернату.
Ніж започатковувати безглузді прожекти надбудов і добудов.
Там є все, щоб зробити повноцінний ліцей - гуртожитки, спортзал, спортмайданчик, бібліотека і т.п.
То єдине приміщення від початку задумане під заклад такого типу!!!
Але звичайно не потрібно "суміщати" два заклади.
Ніж започатковувати безглузді прожекти надбудов і добудов.
Там є все, щоб зробити повноцінний ліцей - гуртожитки, спортзал, спортмайданчик, бібліотека і т.п.
То єдине приміщення від початку задумане під заклад такого типу!!!
Але звичайно не потрібно "суміщати" два заклади.
die Große Schlange
- vanya
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Одна з причин, чому я не розглядав Гімназію як можливий варіант для навчання - це те, що вона знаходиться в Інтернаті.
Поєднувати в одному приміщенні Інтернат і Ліцей - погана думка.
Вже краще ГІмназію і Ліцей
Поєднувати в одному приміщенні Інтернат і Ліцей - погана думка.
Вже краще ГІмназію і Ліцей

- Кося
- Любить писати
- Контактна інформація:
Мені дуже подобається теперішнє приміщення ліцею!Я дуже не хочу кудись взагалі переходити!Може це лише чутки, а
Що ж це таке?
Спочатку інформатичну групу відмінили(інформатики біологами стали
), а тепер от це!Думаю, що треба сейозно поговорити з директором!Треба щось робити поки цього ще не сталось!

Life is good! Life is great! Life is cool! Life is so beautiful!:)))
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
А що в цьому страшного?
Подобається приміщення перероблене з дитсадків? Що з великим натягом відповідає протипожежним і санітарним вимогам?
Без спортзалу, з подвірячком як коло приватної хати?
Якщо чесно, то крім романтичних почуттів: ностальнігі і т.п. теперішнє приміщення не викликає
Чого тільки лавочки варті (якщо ще не поломили)
Хоча звичайно інтенсивне розростання ліцею від колосального напливу обдарованих дітей не може не хвилювати

Подобається приміщення перероблене з дитсадків? Що з великим натягом відповідає протипожежним і санітарним вимогам?

Якщо чесно, то крім романтичних почуттів: ностальнігі і т.п. теперішнє приміщення не викликає

Хоча звичайно інтенсивне розростання ліцею від колосального напливу обдарованих дітей не може не хвилювати

die Große Schlange
- Кося
- Любить писати
- Контактна інформація:
А чому воно має не подобатись?Подобається приміщення перероблене з дитсадків?
А ти в цьому впевнений на всі 100%Що з великим натягом відповідає протипожежним і санітарним вимогам?![]()

Ліцей - це заклад для обдарованих дітей, головним уроком у яких є все що хочеш, але тільки не фізкультура. Вона у нас таки проводиться кожного тижня і ніхто ніколи не жалівся через те, що її якось не було!Без спортзалу, з подвірячком як коло приватної хати?
А ти щось маєш проти?Хоча звичайно інтенсивне розростання ліцею від колосального напливу обдарованих дітей не може не хвилювати
- Bjelka
- Частий гість
- Контактна інформація:
Погоджуюсь з Ваньою,ліцей і інтернат разом - це дуже погана ідея.
- vanya
- Адміністратор
- Контактна інформація:
ТІ приміщення таки були пристосовані для дитсадків. Наприклад вони зовсім ен пристосовані до того руху людей, якій відбувається на перервах. Навіть коли ще я вчився то була велика проблема. Всі ходили такими шеренгамиКося писав:А чому воно має не подобатись?Подобається приміщення перероблене з дитсадків?А ти в цьому впевнений на всі 100%Що з великим натягом відповідає протипожежним і санітарним вимогам?![]()
Я перепрошую, але ти що спеціаліст в даному питанні?

san натякає на те, що кількісне відношення обдарованих дітей до загальної кількості учнів невпинно спадає, а натомість зростає кількість дітей, які мають небідних батьків і віддають дітей туди, щоб дитина пішла вчитись в якийсь ВУЗ.Кося писав:А ти щось маєш проти?Хоча звичайно інтенсивне розростання ліцею від колосального напливу обдарованих дітей не може не хвилювати
Хоч тема в нас не про те.
Інтернат+Ліцей - як на мене все ж погана комбінація..
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Так... Перелічити?А ти в цьому впевнений на всі 100%

ТакЯ перепрошую, але ти що спеціаліст в даному питанні?

Я писав про "заміну". А інтернат перенести, в т.ч. в приміщення ліцею.... Хоч звичайно вони для цього не дуже пристосовані.Інтернат+Ліцей - як на мене все ж погана комбінація.
Так... Зрештою зиск на них більший... На перших трьох випусках практично ніц заробити не вдавалося... Бо більшість сама поступала, деколи в кілька вузів...а натомість зростає кількість дітей, які мають небідних батьків і
І розширення (збільшення кількості) учнів, а також "пониження" віку (смішно будуть виглядати "вступні" екзамени в 4тий клас ліцею) не сприяють покращенню рівня навчання.
Я колись змушений був ходити до репетитора щоб поступити в ліцей... Не думаю, що тепер таке є.
die Große Schlange
- Tapac
- Любить писати
- Контактна інформація:
Є, хто провтикав піти в 7 клас тому треба досить вчитися щоб поступити, або звісно мати БЛАТsan писав:Я колись змушений був ходити до репетитора щоб поступити в ліцей... Не думаю, що тепер таке є.
- kobi
- Завжди на форумі
- Контактна інформація:
Mens sana in corpore sano - як ОБДАРОВАНА і ерудована дитина, мала б знати, що ця фраза означаєКося писав: Ліцей - це заклад для обдарованих дітей, головним уроком у яких є все що хочеш, але тільки не фізкультура. Вона у нас таки проводиться кожного тижня і ніхто ніколи не жалівся через те, що її якось не було!

В жодному випадку людина не буде нормальною особистістю, не займаючись спортом. Хоч би там у вас гіпермегамозок працював, без фізичного здоров"я - це мало що дає

Інша справа, що з закладу для обдарованих дітей, ліцей перетворюється на заклад для дітей не дуже обдарованих мозгами, зате обдарованих долею

А щодо перенесення Ліцею - я би теж був проти. Незважаючи на всю непристосованість і т.п - він всеодно затишний, і вчитись в ньому приємно (принаймні було 8 років тому)
- Кося
- Любить писати
- Контактна інформація:
Я що щось маю проти спорту чи фізкультури?Я це прекрасно розумію!Але я просто на 100% впевнена, що уроки фізкультури проходять нічим не гірше, ніж у школі з великим спортзалом!В жодному випадку людина не буде нормальною особистістю, не займаючись спортом. Хоч би там у вас гіпермегамозок працював, без фізичного здоров"я - це мало що дає
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей