Національний університет "Львівська політехніка"
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
офіційний сайт - http://www.lp.edu.ua/index.html.uk
офіційний сайт студмістечка - http://studcity.iatp.org.ua/
офіційний сайт - http://www.lp.edu.ua/index.html.uk
офіційний сайт студмістечка - http://studcity.iatp.org.ua/
die Große Schlange
- Mik@
- Бувалий
- Контактна інформація:
якщо бажаєте провести весело 5,5 років свого життя то йдіть до нас в НУ ЛП
якщо бажаєте мати знання то не ходіть до нас....
а живучи в гуртожитку ви отримаєте поглиблені знання з наступних предметів:
- розпивання алкоголю у великій кількості і багато днів підряд
- навики самооборони
- навики психологічного впливу на людей
- якщо є бажання можна взяти безкоштовні уроки гри на гітарі
пишу як людина яка прожила 5 років в 11 гуртожитку НУ ЛП
якщо бажаєте мати знання то не ходіть до нас....
а живучи в гуртожитку ви отримаєте поглиблені знання з наступних предметів:
- розпивання алкоголю у великій кількості і багато днів підряд
- навики самооборони
- навики психологічного впливу на людей
- якщо є бажання можна взяти безкоштовні уроки гри на гітарі
пишу як людина яка прожила 5 років в 11 гуртожитку НУ ЛП
- Nazik
- Завжди на форумі
- Контактна інформація:
Теж там прожив 3,5 роки... і ще живу ))пишу як людина яка прожила 5 років в 11 гуртожитку НУ ЛП
До того можна додати:
--- усі студенти з 11ки вміють настроїти мережу на свому компутері

УСІ студенти УСІХ гуртожитків, що знаходяться на студентській горі знають, що таке ресторан "Конюшня"

- Tapac
- Любить писати
- Контактна інформація:
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Все просто - потрібно побудувати достатньо велику домашню мережумож навчити
viewtopic.php?t=1403
То неправда. Особливо на "нормальних" факультетах, де дають "звичайні" спеціальності.якщо бажаєте мати знання то не ходіть до нас....
Все з чим я стикаюсь на практиці - в мене викладали. Все я міг довчити і допитатись. Інша справа, що я то не бажав робити

Це все сильно залежить від факультету і гуртожитку... Звичайно не є добрим... Але то переслідуватиме, ще довго вітчизняні "общинні" заклади: гуртожитки, тюрми, казарми і т.п.а живучи в гуртожитку ви отримаєте поглиблені знання з наступних предметів:
То не ВУЗ винен, а суспільство, і самі студенти зокрема...
В часи коли я там жив, то був просто ризик для життя і здоров"я, причому були реальні випадки і каліцтв і самогубств через "дідівщину". Проте де була толерантніша і дружніша група людей - було краще.
І я, на 6-тому курсі, не пішов грабувати і мордувати першокурсників, а подарував їм частину скромних пожитків...
І так багато хто робив. Може через те, тепер ситуація хоч трохи змінилась.

- Mik@
- Бувалий
- Контактна інформація:
через 3 дні я закінчую кафедру ЕОМ(для тих хто знає) так от я скажу, що нічого мене по моїй спеціальності не навчили і навіть нестарались....і коли мені ставили комісію по компютерних мережах чи подібних предметах у мене викликало дикий сміх....бо коли людина думає як би на ті питання відповісти з точки зору своєї роботи, то відразу тебе бакланять і кажуть що це не вірно....від разу попереджу відповідь що то у всіх так.....практика реальна відрізняється від теорії.....
а стосовно стосунків в гуртожитку....то мені посчастило жити з хорошими людьми....насправді 11 є дуже специфчним гуртожитком з тої точки зору що там майже нема дружніх стосунків між сусідами....є звичайно винятки для прикладу кімнати 604-606 напротязі 2002-2007 років....і притому ми дружили цілим блоком і ніхто ніколи не робив дідовщини....навіть нас наші 6 курсники прйняли були файно....і ше частина наших працювала в оперзагоні...а на першому курсі про нашу 606 ходили чутки як про шалених першокурсників які тільки якісь проблеми відразу хапались за ніж))))
отак от.....
АПД: я вже більше 7 років прнацюю професійно з компами і більше 3 років системним адміністратором у великих компаніях
а стосовно стосунків в гуртожитку....то мені посчастило жити з хорошими людьми....насправді 11 є дуже специфчним гуртожитком з тої точки зору що там майже нема дружніх стосунків між сусідами....є звичайно винятки для прикладу кімнати 604-606 напротязі 2002-2007 років....і притому ми дружили цілим блоком і ніхто ніколи не робив дідовщини....навіть нас наші 6 курсники прйняли були файно....і ше частина наших працювала в оперзагоні...а на першому курсі про нашу 606 ходили чутки як про шалених першокурсників які тільки якісь проблеми відразу хапались за ніж))))
отак от.....
АПД: я вже більше 7 років прнацюю професійно з компами і більше 3 років системним адміністратором у великих компаніях
- Nazik
- Завжди на форумі
- Контактна інформація:
Буквально сьогодні дивився на захист дипломників-магістрівчерез 3 дні я закінчую кафедру ЕОМ(для тих хто знає)

Та стараються деякі... Але халяви ДУЖЕ багато. Багато чого залежить від самого студента - чи хоче він щось вивчити. Поправ мене якщо я неправий...так от я скажу, що нічого мене по моїй спеціальності не навчили і навіть нестарались
Причиною мабуть є його тотальна комп"ютеризація... Легше постукати по кнопках, ніж ходити кудись, знайомитись...насправді 11 є дуже специфчним гуртожитком з тої точки зору що там майже нема дружніх стосунків між сусідами.
- Mik@
- Бувалий
- Контактна інформація:
В.В. мене вже раз на екзамені питався чого я хочу в совму житті і я йому сказав що чорний пояс з айкідо.....на що він сказав що його мені він присвоїти немає змоги а поставити трієчку завжди радий)))
а стосовно бажання не бажання, як підеш на роботу то зрозумієш що ніхто на твої відмінні знання з історії, соціології, філософії, ПТЦА, не буде дивитись))))....всім цікавіші сертифікати з МС чи(для адмінів)Ціско
а стосовно бажання не бажання, як підеш на роботу то зрозумієш що ніхто на твої відмінні знання з історії, соціології, філософії, ПТЦА, не буде дивитись))))....всім цікавіші сертифікати з МС чи(для адмінів)Ціско
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
То передчасні висновкибо коли людина думає як би на ті питання відповісти з точки зору своєї роботи, то відразу тебе бакланять і кажуть що це не вірно..

В мене таке все життя - тикають, шо "непрактичний", не маю досвіду халтури і роблення не так...

По моїй спеціальності я на 95% був забезпечений можливістю отримати знання. Не рахуючи мого небаження, нестерпних побутових умов і злиднів...

- Mik@
- Бувалий
- Контактна інформація:
- Nazik
- Завжди на форумі
- Контактна інформація:
- vanya
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Не скажи про сертифікатиMik@ писав:а стосовно бажання не бажання, як підеш на роботу то зрозумієш що ніхто на твої відмінні знання з історії, соціології, філософії, ПТЦА, не буде дивитись))))....всім цікавіші сертифікати з МС чи(для адмінів)Ціско

Бачив на своїй кафедрі араба одного. Слонявся там, йому пояснювали якісь примітивні речі по Паскалю. Навіть найстрогіші викладачі добре ставились до іноземців, які забили номрально вчитись

Потім вже працюючи на одній фірмі побачив знайоме обличчя - прийшов той араб влаштовуватись на роботу. Адміном Вінди. Специфіка кантори така, що адмінів там багато і вони достатньо просунуті.
От. Він показав свій сертифікат, майкрософтівський. Шось по мережах. (На жаль в них не розуміюсь, не скажу шо точно то було, але шось серйозне

Ще через роки два побачив того ж тіпА в Полінеті, за його робочим місцем

Така історія про сертифікати.
Оцінюють не сертифікати, а знання, досвід, вміння командної роботи і т. д.
- Mik@
- Бувалий
- Контактна інформація:
маздайські сертифікати є доволі специфічною і ніжною темою, тому для Одмінів з великої букви тре мати цицковські сертифікати, там екзамени складніші)))
оцінка людини як спеціаліста проходить на перших 2-3 тижнях роботи...і навіть якщо нема досвіду то можна виїхати на тому що швидко вїжаєш во курс справ
оцінка людини як спеціаліста проходить на перших 2-3 тижнях роботи...і навіть якщо нема досвіду то можна виїхати на тому що швидко вїжаєш во курс справ
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
То правда...оцінка людини як спеціаліста проходить на перших 2-3 тижнях роботи...
Було так, що мій диплом дивилися коли вже я звільнявся

Хоча я сам обов"язково дивлюсь диплом у кандадатів на роботу.
Але якби хтось би вперся, я би не настоював - повірив би на слово

Теж неправда...як підеш на роботу то зрозумієш що ніхто на твої відмінні знання з історії, соціології, філосо
Коли я вчився, а особливо на старших курсах, я теж вважав, навіщо мені "гуманітарні" науки крутому інгініру...
А тепер плачу - бракує знань з економіки, з психології з права...
З усього що я ігнорував.
Тепер я то вчу сам, що дуже неякісно і дуже недешево (бо втрачаю час і роблю помилки). Також витрачаю купу часу і грошей на насправді дрібязкові консультації спеціалістів...

Вчити треба ВСЕ!
Реалістично підходити до вибору рівня освіти (ПТУ чи ВУЗ), до спеціальності (хоч приблизно дізнатися що то таке), що є сили вчити те що викладають і ще намегатися довчитись додатково...
Інакше потім буде дуже важко і дуже дорого...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість