В теперішніх приміщеннях очевидно відновлять дитячі садки!
Наскільки інформація точна - не знаю...
РІзні чутки про ліцей виникають регулярно

Наскільки мені відомо, вона була давноШо то за постанова, згідно якої мають залишитись тільки 10-11 класи?
Чесно кажучи не знаю, як вони зараз викручуються, але раніше така схема процвіталаkobi писав:Як тепер можна продавати місця в універ, якщо проводиться незалешне тестування. Хтось може пояснити?
Маю думку, що це план не середньостатистичного українця, а українців, що живуть із спогадами про минуле - Савєцкій Саюз. Нове покоління таких думок має набагато менше.В сердньостатичного українця є "корупційний план" на все життя: народжуюсь по блату - йду по блату в садок - потім в школу - купую атестат - купую вступні - відкупляюсь від армії - купую права водія - купую диплом - вигідно одружуюсь з багатим тестем/тещею - купую посаду бажано державну - живу з того що беру хабарі або краду солярку/цемент/тощо - даю хабар в пологовому будинку за кесеревий розтин - отримую нового українця, котрий за хабар іде в садок і т.д
Які спогади в студіків котрі йдуть шукати бакси замість йти в бібліотеку?що живуть із спогадами про минуле
ІМХО - це всього навсього твоя власна думка )Якщо не рухати давні час, то ІМХО корупція в освіті в 1995 була значно менша ніж в 2005.
Можливо я десь не там вчився, але за 6 років навчання не бачив викладача (в НУЛП), який би був проти поставити людині оцінку, яку вона заробила САМА. А страшні розказні про те, що хтось без грошей не ставить/всіх валить/здати не можливо - то вигадки студіків для батьків, з яких вони викачують грошенята. Людина, котра нормально ходить на пари завжди здасть. А трошки толковіша людина навіть не ходячи на 75% пар також здасть без проблем.Які спогади в студіків котрі йдуть шукати бакси замість йти в бібліотеку?
Про це й говорю. Ну і "звязки через когось там" - кум/сват/брат.А от якраз старше покоління звикло все з хабарями.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість