Ліцей
- Sasha
- Любить писати
- Контактна інформація:
- Sasha
- Любить писати
- Контактна інформація:
ой,вчило мене багато народу.........класний керівник-Юзьків Володимир Володимирович.великий йому респект.ше така ж сама шана Гаразду МС,бо завдяки йому я зрозуміла,що вчити фізику на поглибленому рівні і йти на рівних з відмінниками можна,навіть якшо ти до 10-го класу вчилася в гуманітарній гімназії........також велика повага до Лесі Йосипівни......та і до всіх!
вражень багато............шкода,шо вчилася в ліцеї лише 10-й клас,а найкращий і найостанніший рік пропустила...........але вже най......
вражень багато............шкода,шо вчилася в ліцеї лише 10-й клас,а найкращий і найостанніший рік пропустила...........але вже най......
скільки людей,стільки принципів,і кожен впертий як баран)
- Nazik
- Завжди на форумі
- Контактна інформація:
Сумна історія... Але з іншого боку можеш порадіти, що вчилась там цілий рік ))шкода,шо вчилася в ліцеї лише 10-й клас,а найкращий і найостанніший рік пропустила...........але вже най......
Повністю за! А ще у нього є щось спільне із Юзьківим - не чув, щоб він на когось голос підвищив під час заняття. Але при цьому тишина була мертва, він кожному міг розказати хто він і що він ))ше така ж сама шана Гаразду МС,бо завдяки йому я зрозуміла,що вчити фізику на поглибленому рівні і йти на рівних з відмінниками можна
- Bjelka
- Частий гість
- Контактна інформація:
- Mik@
- Бувалий
- Контактна інформація:
хє хє МОЛОДЬОЖь, у нас МС не тільки кричав але і стукав кулаком по столу))), а потім ми порозумнішали, він хтів нам тільки добра, і його система праці(якої в нас ніколи небуло) це прямий аналог тайм менеджменту(просто він то так не називав)Nazik писав:не чув, щоб він на когось голос підвищив під час заняття.
П.С.Пристай доволі є хорошим спеціалістом(це хтось на першій сторінці питався)
- Bjelka
- Частий гість
- Контактна інформація:
- Mik@
- Бувалий
- Контактна інформація:
- Bjelka
- Частий гість
- Контактна інформація:
- Mik@
- Бувалий
- Контактна інформація:
- Bjelka
- Частий гість
- Контактна інформація:
- Garik
- Частий гість
- Контактна інформація:
теж вчуся в ліцеїє!
наприклад нашого дорогого директора просто і постійно перекошує,коли він мене зустрічає.................після мого "добрий день!" день в нього явно перестає бути таким............
але саша не одна така наш директор, на мою думку,дуже інтересна людина він засуджує хабарників але принайми 10 иоїх знайомих дивни дивом після трьох 5к попали в ліцей. І ще він дуже любить зі мною говорити і цілий час я к попри нього прозоджу якось дивно стихай і йому починає ставати дуже важко висловлювати думку.
а от нарахунок юзьківа то направду класний дядько йому Великий ріспект.
Ну за Гаразда М.С я промовчу в мене з ним особливі стосунки... він справді класний педагог

а за ольгу мехалівну мені нема що казати бо м'яко кажучи я її не долдюблюю

Все життя це рух.
- vanya
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Включи світло в кімнатіGarik писав:але саша не одна така наш директор, на мою думку,дуже інтересна людина він засуджує хабарників але принайми 10 иоїх знайомих дивни дивом після трьох 5к попали в ліцей. І ще він дуже любить зі мною говорити і цілий час я к попри нього прозоджу якось дивно стихай і йому починає ставати дуже важко висловлювати думку.

- Filth
- Любить писати
- Контактна інформація:
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість