Сінкендо-мистецтво роботи з катаною, Потрібна допомога
Модератор: Nazik
- Mik@
- Бувалий
- Контактна інформація:
Сінкендо-мистецтво роботи з катаною, Потрібна допомога
Доброго дня всім.
Потрібна допомога.
Уже декілька років у Львові люди які займаються Айкідо Йосінкан паралельно вивчають мистецтво меча Сінкендо. Засновником цього стилю є сенсей Тосісіро Обата.
А допомога полягає ось вчому....якщо ви маєте знайомих які б хотіли розвивати/тренувати Сінкендо у інших регіонах відмінних від Львівщини(хоча львівян теж запрошую приєднуватись до нас) зв"яжіться нами...контактна інфа є на нашому сайті.
І найголовніше...займатись можуть люди які не обовязково займаються айкідо....ми готові до розмови зі всіма
Дякую
Потрібна допомога.
Уже декілька років у Львові люди які займаються Айкідо Йосінкан паралельно вивчають мистецтво меча Сінкендо. Засновником цього стилю є сенсей Тосісіро Обата.
А допомога полягає ось вчому....якщо ви маєте знайомих які б хотіли розвивати/тренувати Сінкендо у інших регіонах відмінних від Львівщини(хоча львівян теж запрошую приєднуватись до нас) зв"яжіться нами...контактна інфа є на нашому сайті.
І найголовніше...займатись можуть люди які не обовязково займаються айкідо....ми готові до розмови зі всіма
Дякую
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Дещо розчарувався в східних єдиноборствах...
Тим більше в різних там кобудо, сінкендо і т.п.
ІМХО "нашій" людині краще займатись САМБО. Бажано практичним (бойовим). Ну і сучасні військові методи рукопашного бою теж так нічо, зрештою в основному вони побудовані на самбо...
Тобто сінкендо - екзотичне фехтування.... В житті пригоджується як вміння гри на органі...
Тим більше в різних там кобудо, сінкендо і т.п.
ІМХО "нашій" людині краще займатись САМБО. Бажано практичним (бойовим). Ну і сучасні військові методи рукопашного бою теж так нічо, зрештою в основному вони побудовані на самбо...
Тобто сінкендо - екзотичне фехтування.... В житті пригоджується як вміння гри на органі...

die Große Schlange
- Mik@
- Бувалий
- Контактна інформація:
хотілось би розчарувати всіх хто думає, що якщо він почне займатись східними єдиноборствами він стане зразу Брюсом Лі чи Сігалом....коли я прийшов в айкідо вмене була єдина ціль дістати чорний пояс як найшвидше....потренувавшись приблизно півроку я зрозумів що в БМ не колір поясу, а те наскільки ти відданий тому що ти хочеш знайти у БМ...
а стосовно того що нашому хлопу тре щось простіше то я зовсім не впевнений.....
Сінкендо не екзотичне фехтування...просто для нас західних людей вжко зрозуміти східну філософію......
і основна ідея всіх БМ це не допустити щоб всі навики були використані в дії......
незнаю чи помінялась ситуація в Долині тепер, але коли я вчився в школі то головною перевагою в ДОлині було те кому ти можеш морду набити....
може я вже відвик від всяких там "пацанячих розборок" але коли я бачу своїх однокласників я мрію, щоб всю ту гопоту міліція пересадила....
а стосовно того що нашому хлопу тре щось простіше то я зовсім не впевнений.....
Сінкендо не екзотичне фехтування...просто для нас західних людей вжко зрозуміти східну філософію......
і основна ідея всіх БМ це не допустити щоб всі навики були використані в дії......
незнаю чи помінялась ситуація в Долині тепер, але коли я вчився в школі то головною перевагою в ДОлині було те кому ти можеш морду набити....
може я вже відвик від всяких там "пацанячих розборок" але коли я бачу своїх однокласників я мрію, щоб всю ту гопоту міліція пересадила....
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Та я не півроку... А кілька років
Тому опираюсь на досвід
Я думаю що БМ придумані для того, для чого вони придумані - для бою.
Все решта - лукавство. В даний момент (в радянські часи неспортивні" БМ переслідувались) думаю нема потреби про то говорити.
От зараз цікавлюсь практичною стрільбою. То там є теза (в відповідь на те, що мішені - людські силуети):
Мішені імітують цілі для яких і була створена короткоствольна вогнепальна зброя.
Хто не вкурсі - пістолети і револьвери призначені виключно для вбивства людей!
Тому опираюсь на досвід
Теж одна із причин.. Все замішано на незрозумілих"білим" людям принципах.просто для нас західних людей вжко зрозуміти східну філософію...
Ну не знаю.. Сумніваюсь що ця споконвічна традиція коли небуть припинетьсянезнаю чи помінялась ситуація в Долині тепер, але коли я вчився в школі то головною перевагою в ДОлині було те кому ти можеш морду набити....

Я думаю що БМ придумані для того, для чого вони придумані - для бою.

Все решта - лукавство. В даний момент (в радянські часи неспортивні" БМ переслідувались) думаю нема потреби про то говорити.
От зараз цікавлюсь практичною стрільбою. То там є теза (в відповідь на те, що мішені - людські силуети):
Мішені імітують цілі для яких і була створена короткоствольна вогнепальна зброя.
Хто не вкурсі - пістолети і револьвери призначені виключно для вбивства людей!
die Große Schlange
- Mik@
- Бувалий
- Контактна інформація:
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
То важкий трафунок...
Тре його мати
В основному в Україні ПС практикують з "спецзасобами для відстрілу снарядів несмертельної дії" тобто з пістолетами з гумовою кулею.
Також там є дисципліни з гладкоствольною зброєю і нарізною (карабінами і гвинтівками).
Вони більш доступні (класифікуються як мисливські) але теж недешево...
Зрештою ми дивна країна... Будь-хто може придбати собі СВД, карабін на базі АК - Сайга, тактичну рушницю і т.п.
Зате пістолети на гумову кулю - тільки для обраних...
http://www.ipsc.org.ua/
Так чи інакше - то недешева забава... Я поки не назбирав бабок...
Про самооборону далі тут viewtopic.php?t=351&start=0
А в цьому топіку - про застосування катани з метою не допустити застосування катани
Тре його мати

В основному в Україні ПС практикують з "спецзасобами для відстрілу снарядів несмертельної дії" тобто з пістолетами з гумовою кулею.
Також там є дисципліни з гладкоствольною зброєю і нарізною (карабінами і гвинтівками).
Вони більш доступні (класифікуються як мисливські) але теж недешево...
Зрештою ми дивна країна... Будь-хто може придбати собі СВД, карабін на базі АК - Сайга, тактичну рушницю і т.п.
Зате пістолети на гумову кулю - тільки для обраних...

http://www.ipsc.org.ua/
Так чи інакше - то недешева забава... Я поки не назбирав бабок...
Про самооборону далі тут viewtopic.php?t=351&start=0
А в цьому топіку - про застосування катани з метою не допустити застосування катани

die Große Schlange
- Mik@
- Бувалий
- Контактна інформація:
я не кажу що зброю не можна використовувати будь вона холодна чи вогнепальна...я маю наувазі, що коли ти займаєшся БМ, то починаєш задумуватись наск легко ти можеш забрати життя у іншої людини(я не говорю про бокс чи інші не гуманні БМ).... + ти набуваєш спокій в душі...тому що ти постійно готовий до боротьби...і відповідно з рівноваги тебе важко вивести....
цей топік впринципі був зроблений з метою популяризції Сінкендо в регіонах...наразі Сінкендо займаються тільки у нас у Львові.....мій інструктор є єдиним сертивікованим міжнарожною федерацією....і він дуже хоче розвинути цей стиль в Україні,
я хочу вірити що нікому з тих хто займається БМ чи стрільбою не доведеться використовувати свої знання на вулиці....
тут є відео http://aikido.lviv.ua/forum/showthread.php?t=61 на якому засновний стилю проводить показові виступи...
цей топік впринципі був зроблений з метою популяризції Сінкендо в регіонах...наразі Сінкендо займаються тільки у нас у Львові.....мій інструктор є єдиним сертивікованим міжнарожною федерацією....і він дуже хоче розвинути цей стиль в Україні,
я хочу вірити що нікому з тих хто займається БМ чи стрільбою не доведеться використовувати свої знання на вулиці....
тут є відео http://aikido.lviv.ua/forum/showthread.php?t=61 на якому засновний стилю проводить показові виступи...
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Категорично не згідний...ти набуваєш спокій в душі...тому що ти постійно готовий до боротьби...і відповідно з рівноваги тебе важко вивести...
Бій то стрес. В організмі відбуваються серйозні зміни. Мати навик керувати організмом в стресовій (в бою) ситуації ІМХО має мало спільного з "рівновагою", "ката" і "асанами"

По крайній мірі не для мене (як словянина)
Це всеодно що на суші вчитися плавати надіючись що ніде глибше ванни не будешя хочу вірити що нікому з тих хто займається БМ чи стрільбою не доведеться використовувати свої знання на вулиці....

Я не проти БМ як мистецтв

Просто хочеться попередити тих, хто вважає, що зможе себе захистити маючи ті навики шинкування повітря за допомогою катани

П.С. Я читав Бусідо... Не сама миролюбива творчість...

Не розумію навіщо вуалювати БОЙОВІ мистецтва...
Пройшли ті часи, коли тре було пояснювати що карате-до це спорт, а у-шу це гімнастика така

Це все є навики завдавати іншим людям болю та травм...
Іншого не дано...
Та і катана - не призначена для полювання чи риболовлі

Виключно для нанесення "колюще-рублящих"...
die Große Schlange
- Mik@
- Бувалий
- Контактна інформація:
я теж колись був не згідний....san писав:Категорично не згідний...ти набуваєш спокій в душі...тому що ти постійно готовий до боротьби...і відповідно з рівноваги тебе важко вивести...
Бій то стрес. В організмі відбуваються серйозні зміни. Мати навик керувати організмом в стресовій (в бою) ситуації ІМХО має мало спільного з "рівновагою", "ката" і "асанами"![]()
По крайній мірі не для мене (як словянина)
і як на мене східна філософія більше підходить для життя, ніж наща західна.....
і взагалі махати катаною теж корисно....можна розвинути м"язи на руках...якщо кожен день по 2 години тримати над головою 1,2кг

- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Шлях воїна - смерть?мене східна філософія більше підходить для життя, ніж наща західна....

Від катани котрою ніхто нікого не збірається кривдити?

ІМХО щось тут не те...
Потрібно розібратись в тій фільософії

та можна і дві півлітри над головою тримати - буде приблизно той самий фефект.якщо кожен день по 2 години тримати над головою 1,2кг

die Große Schlange
- Mik@
- Бувалий
- Контактна інформація:
хотілось би навести слова О"сенсея Уесіби нарахунок філософії східної
Есть старое китайское изречение,
гласящее, что следует желать умереть
ради людей, которые по настоящему
понимают вас. Но это иностранная, а
не японская мысль. Она может быть
истинной в Китае, но в Японии тело
человека принадлежит ему и в то же
самое время не только ему. Оно было
дано богами.
і якщо чесно то мені просто не подобається християнська мораль...а це вже абсолютно не потемі даного топіка)))))
Есть старое китайское изречение,
гласящее, что следует желать умереть
ради людей, которые по настоящему
понимают вас. Но это иностранная, а
не японская мысль. Она может быть
истинной в Китае, но в Японии тело
человека принадлежит ему и в то же
самое время не только ему. Оно было
дано богами.
і якщо чесно то мені просто не подобається християнська мораль...а це вже абсолютно не потемі даного топіка)))))
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Мдя...
от і я про то.
від того всього хіба вінігрет в голові...
Хочете самозахисту - займайтеся самбо
хочете спорту - йдіть в спортшколу, там підкажуть
хочете "фізкультури" - лижами, фітнесом, футбол грайте
хочете морочити собі голову - займайтесь ушу, йогою, таеквондо, кобудо, сінкендо, айкідо і т.п-до
Сугубо ІМХО...
от і я про то.
від того всього хіба вінігрет в голові...
Хочете самозахисту - займайтеся самбо
хочете спорту - йдіть в спортшколу, там підкажуть
хочете "фізкультури" - лижами, фітнесом, футбол грайте
хочете морочити собі голову - займайтесь ушу, йогою, таеквондо, кобудо, сінкендо, айкідо і т.п-до

Сугубо ІМХО...
die Große Schlange
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість