Мій сайт
- Molotov
- Любить писати
- Контактна інформація:
Re: Мій сайт
мммда...)
Блог з передертими фото )
Та такх сайтів мільйони, а скільки в соц.мережах таких сторінок.
Блог з передертими фото )
Та такх сайтів мільйони, а скільки в соц.мережах таких сторінок.
Don't Tase Me, Bro!
-
- Я тут недавно...
- Контактна інформація:
Почитай заголовок блога
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
- Santjaga
- Частий гість
- Контактна інформація:
Сайт вмер від ддоса? це що таке?
Pай хорош с точки зрения климата, но компания лучше в аду
- Aschim
- Частий гість
- Контактна інформація:
ЖестьСАЙТ УМЕР ОТ ДДОСА

По-перше, малопопулярні сайти ніхто не ддосить, тому що на ддос-атаку потрібно витратити чималенькі суми або зібрати пару сотень чи тисяч добровольців що будуть сайт закидувати запросами чи "пінгувати". Для такого сайту це нереально, ддосять зазвичай чи державні сайти, чи сайти відомих компаній і т.д.
По-друге, від ддосу сайти не вмирають і оживають як тільки атака затихає. Контент сайта ніде не пропадає.
По-третє, якби справді був ддос, то навіть цієї сторінки не було б видно. Сайт або повністю не грузився б, або просто довго сторінки відкривалися. На білому фоні висвітлювалася б ошибка сервера чи бази даних якщо б її запросами закидали.
- Santjaga
- Частий гість
- Контактна інформація:
Друже, ти писати мастак.Та зроби над собою зусиля і тицьни на ссилку сайту,і все стане зрозуміло.Принаймі тобі-)))Aschim писав:ЖестьСАЙТ УМЕР ОТ ДДОСА
По-перше, малопопулярні сайти ніхто не ддосить, тому що на ддос-атаку потрібно витратити чималенькі суми або зібрати пару сотень чи тисяч добровольців що будуть сайт закидувати запросами чи "пінгувати". Для такого сайту це нереально, ддосять зазвичай чи державні сайти, чи сайти відомих компаній і т.д.
По-друге, від ддосу сайти не вмирають і оживають як тільки атака затихає. Контент сайта ніде не пропадає.
По-третє, якби справді був ддос, то навіть цієї сторінки не було б видно. Сайт або повністю не грузився б, або просто довго сторінки відкривалися. На білому фоні висвітлювалася б ошибка сервера чи бази даних якщо б її запросами закидали.
Pай хорош с точки зрения климата, но компания лучше в аду
- Aschim
- Частий гість
- Контактна інформація:
Тицьнув і шо? То що й тоді там писало, то й тепер пише)) І взагалі я цитував напис сайту, а не твоє повідомлення і моя писанина скоріше до автора сайту направлена, чи до того хто придумав такий напис там повіситиSantjaga писав: Друже, ти писати мастак.Та зроби над собою зусиля і тицьни на ссилку сайту,і все стане зрозуміло.Принаймі тобі-)))
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей