Реклама, реклама !!!!!!!!!!!
Ваня, ти можеш порівняти ІР-адреси *UNKNOWN# та магнолія? Я майже впевнений, що й наш форум розжився на віртуалів. Ура!! Ростем!!!
Airbites Ukraine та UMC (ORION).kobi писав:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Реклама, реклама !!!!!!!!!!!
Ваня, ти можеш порівняти ІР-адреси *UNKNOWN# та магнолія? Я майже впевнений, що й наш форум розжився на віртуалів. Ура!! Ростем!!!
kobi хотів цим сказати що ти сам створив користувача магнолія для того щоб прорекламувати Оріон*UNKNOWN# писав:Чим цікава моя IP-адреса ?
З чого такі висновки? Те що він почав рекламувати цей інтернет нема нічого дивного адже умови цього інтернету непогані! а б сам шось швидкісніше підключив ніж укртелекомNazik писав:Якщо чесно - я сам впевнений, що це реклама.
Укретелеком зараз такий швидкий, що Оріону за ним не угнатись. Те, що не всюди доступні мегабітні тарифні плани - справа часу. А Оріон пропонує лише 1 тарифний пакет, швидкість здається 256. І взагалі щось вони не ту сторону розвивають. Краще зробили локалку на пів міста і поставили сервер з КС- ото б було більше ефекту.а б сам шось швидкісніше підключив ніж укртелеком
Такі висновки вже можна зробити хоча би з того, що другий користувач, першим же постом рекламує даного провайдера. Але то не страшно, то смішноUran писав:З чого такі висновки?
поперше 512kb/s не розвинений бо клієнтів нема. укртелеком дорогий!!!!!!!!!(принаймі я так вважаю)Nazik писав:Укретелеком зараз такий швидкий, що Оріону за ним не угнатись. Те, що не всюди доступні мегабітні тарифні плани - справа часу. А Оріон пропонує лише 1 тарифний пакет, швидкість здається 256. І взагалі щось вони не ту сторону розвивають. Краще зробили локалку на пів міста і поставили сервер з КС- ото б було більше ефекту.а б сам шось швидкісніше підключив ніж укртелеком
А звідки висновки? Та сильно щось змахує на рекламу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей