системний блок

Комп'ютери, комп'ютерна техніка, комплектуючі та інше.

Модератори: san, vanya

Закрито
Аватар користувача
Nazik
Завжди на форумі
Завжди на форумі
Повідомлень: 615
З нами з: 10.10.2005 02:14
Звідки: Львів|Долина
Контактна інформація:

системний блок

Повідомлення Nazik » 03.02.2008 11:28

в хату два кабелі входять?
Ну а скільки? :shock:

Один для телека (якщо є такий, до інтернету він не має жодного значення ;) ) ну і до комп"ютера.
підлючають в гніздо, яке є на всіх нормальних системних блоках
В жодному системнику нема такого гнізда... Воно може бути на материнській платі. І то не просто гніздо, а інтегрована мережева карта. Якщо нема такої - її можна купити, плата з тим "гніздом" (RJ45 називається роз"єм). Ціна 5-6 умовних. Туди й втикається той кабель
Фак мой мозг!!!

Аватар користувача
*UNKNOWN#
Бувалий
Бувалий
Повідомлень: 49
З нами з: 25.01.2008 23:20
Звідки: Долина
Контактна інформація:

Re: тарифи на Інтернет від ORION

Повідомлення *UNKNOWN# » 04.02.2008 22:12

В жодному системнику нема такого гнізда... Воно може бути на материнській платі. І то не просто гніздо, а інтегрована мережева карта. Якщо нема такої - її можна купити, плата з тим "гніздом" (RJ45 називається роз"єм). Ціна 5-6 умовних. Туди й втикається той кабель
Ти інформатику хоч трохи вчив? :evil:
Якщо вчив, то маєш знати, що материнська плата належить до системного блоку. (ну не знаю, може в тебе материнка в клавіатурі, або в мишці :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Може тобі дати книжку з інформатики почитати. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
все буде супер!!!... але?...
http://unknown.ucoz.ua

Аватар користувача
Nazik
Завжди на форумі
Завжди на форумі
Повідомлень: 615
З нами з: 10.10.2005 02:14
Звідки: Львів|Долина
Контактна інформація:

Re: тарифи на Інтернет від ORION

Повідомлення Nazik » 04.02.2008 22:51

Я взагаліто вів до того, що кабель втикається не в якесь там гніздо. А є спеціальний пристрій, "мережева плата" зветься. Бо виходити з твого опису - купив собі системник, тикнув кабель - пішов інтернет. А як тоді тим, у кого нема того чудо-гнізда? Міняти системник?

Я не люблю розводити дебати навколо усіляких термінів, бо на нашому форумі одразу до тебе прикріпляється купу всякого негативу - "флудер", "домахується до слів" і всяке таке... Але раз ти так наїхав - получай.

Системником називаю ящик, в якому вся начинка...
Глянем до Вікі:
http://ru.wikipedia.org/wiki/Системный_блок
Цитую:
корпус, в котором находятся основные функциональные компоненты

Достатньо? Якщо комусь авторитетнішому здається, що я помиляюсь - внесіть ясність своєю думкою. Завжди прагну навчатись :)
Фак мой мозг!!!

Аватар користувача
vanya
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1657
З нами з: 12.10.2003 10:08
Звідки: Львів/Долина
Контактна інформація:

Re: системний блок

Повідомлення vanya » 04.02.2008 23:29

Nazik, *UNKNOWN#, не флудіть.
Nazik писав:
підлючають в гніздо, яке є на всіх нормальних системних блоках
В жодному системнику нема такого гнізда... Воно може бути на материнській платі.
Черв"як в дірці. Дірка в яблуку. Знач черв"як теж в яблуку. :lol:
Хоча опис *UNKNOWN# був неточним, але загалом правильним. Можна було просто поправити, а не придиратись до слів, Nazik.
Думаю варто на цьому й закрити тему.

Аватар користувача
*UNKNOWN#
Бувалий
Бувалий
Повідомлень: 49
З нами з: 25.01.2008 23:20
Звідки: Долина
Контактна інформація:

Re: тарифи на Інтернет від ORION

Повідомлення *UNKNOWN# » 04.02.2008 23:33

Nazik писав:Я взагаліто вів до того, що кабель втикається не в якесь там гніздо. А є спеціальний пристрій, "мережева плата" зветься. Бо виходити з твого опису - купив собі системник, тикнув кабель - пішов інтернет. А як тоді тим, у кого нема того чудо-гнізда? Міняти системник?

Я не люблю розводити дебати навколо усіляких термінів, бо на нашому форумі одразу до тебе прикріпляється купу всякого негативу - "флудер", "домахується до слів" і всяке таке... Але раз ти так наїхав - получай.

Системником називаю ящик, в якому вся начинка...



Молодець, що прочитав, тепер будеш знати!!!! :D :D :D Ти що мене загрузити намагався? :D :D :D Я взагалі то пояснював нормально, щоб всім було зрозуміло, а ти почав загинати термінами "мережева плата". Ця плата є практично в усіх компах (хіба що в старих дідівських ЕОМ її немає), так що не має потреби, ії описувати. Зайди в любий нормальний магазин комп'ютерної техніки і запитай чи вони продають комп без мережевої плати.
все буде супер!!!... але?...
http://unknown.ucoz.ua

Аватар користувача
Nazik
Завжди на форумі
Завжди на форумі
Повідомлень: 615
З нами з: 10.10.2005 02:14
Звідки: Львів|Долина
Контактна інформація:

Re: системний блок

Повідомлення Nazik » 04.02.2008 23:41

Можна було просто поправити, а не придиратись до слів
Ну а я що зробив? Просто поправив.

Закривай тему.
Молодець, що прочитав, тепер будеш знати!!!!
Я й до того знав і думки своєї не поміняв. Остався при своїх.
Ця плата є практично в усіх компах (хіба що в старих дідівських ЕОМ її немає)
Ну класно тобі, що у тебе вона є на всіх компах. Є багато людей, що не мають такої, наприклад років 5 тому далеко не кожна мамка мала. Того і пишу.
Фак мой мозг!!!

Аватар користувача
*UNKNOWN#
Бувалий
Бувалий
Повідомлень: 49
З нами з: 25.01.2008 23:20
Звідки: Долина
Контактна інформація:

Re: системний блок

Повідомлення *UNKNOWN# » 05.02.2008 17:55

Давай не будемо сперечатися, бо кожен правий.
Нехай буде так:
"Кабель Зображення, який відходить від щитка (що знаходиться на коридорі), під'єднується до мережевої плати Зображення, яка міститься в системному блоці."
все буде супер!!!... але?...
http://unknown.ucoz.ua

Аватар користувача
vanya
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1657
З нами з: 12.10.2003 10:08
Звідки: Львів/Долина
Контактна інформація:

Re: системний блок

Повідомлення vanya » 05.02.2008 18:01

На цьому лікбезі і порішили. :mrgreen:

Аватар користувача
san
Модератор
Модератор
Повідомлень: 3302
З нами з: 07.01.2005 16:10
Звідки: Долина
Контактна інформація:

Re: системний блок

Повідомлення san » 05.02.2008 19:21

в любий нормальний магазин комп'ютерної техніки і запитай чи вони продають комп без мережевої плати.
Треба заходити в хороший, а не в нормальний :)

Не так давно оббивав пороги в пошуках материнки з ISA шиною :)
Теж всі робили великі очі і казали, що тільки в дідівських компах...

Скажімо так, в переважній більшості ширпотребних компів мережева вбудована.
Але не у всіх. І від ступеня "сучасноіт" то не залежить.
Якщо направду дуже потрібно - знайду без інтегрованої мережевої :)

Хоч до слів звичайно не потрібно придиратись, але потрібно було написати що в мережеву карту впихав :)

А то DVB-карта теж "в системному блоці" :mrgreen:
die Große Schlange

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість