volodya писав:обіцяють велиту проізводітєльность(ну неможу то слово перекласти) .
Продуктивність
volodya писав:обіцяють велиту проізводітєльность(ну неможу то слово перекласти) .
От я витираю якразvolodya писав:Хтось вже пробував ставити windows seven?
Напевне ще занадто нова операційна система, немає потрібного софту і т.д. чи інша проблема ?san писав: От я витираю якраз
а її без мого відома на мій ноут поставилиНапевне ще занадто нова операційна система, немає потрібного софту і т.д. чи інша проблема ?
Та вона ще взагалі не дороблена! Ота річ, що є доступною - це лише халявна бета-версія, яку можна скачати із сайту Майкрософта.Напевне ще занадто нова операційна система, немає потрібного софту і т.д. чи інша проблема ?
windows 7 не раджу ставити, у ній ще багато багів і недоробок, не всі програми працюють з цим віндовзом. А велика продуктивність це тільки в порівнянні з Вістою, за ХР вона не буде продуктивніша.volodya писав:Хтось вже пробував ставити windows seven?цікаво,чи драйвера з ХР підійдуть бо там вже діректХ 11 бачив в неті ,обіцяють велиту проізводітєльность(ну неможу то слово перекласти) в нових іграх.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість