Яким антивірусам ви більше довіряєте?
- Mik@
- Бувалий
- Контактна інформація:
з багаторічного досвіду у юзані всяких хитромудрих антизвірів дійшов висновку що НОД32 покищо є оптимальним з усіх можливих варіантів.
Нортон завдяки цьому чуду я успішно завалив студентський сервак....з АД і всякими серверними штучками.(була серверна версія антизвіра)
Каспер грузить систему на 100% ніц робити неможливо(була ціла мука сидіти на лабах і щось робити каспер робив все за тебе). нема серверного варіанту.
Клам класний фрішний антизвір....і зараз в мене стоїть на мейл серваку...під фрякою
АВЖ - какашка....після того якк він полікував комп перестав загружатись...на 1 загрузку допоміг у лікуванні НОД але вінда була дуже пошкодженою так що прийшлось переставляти ОС....
НОД32 майже ідеальний.....найбільше тішить те що можна його ставити віддалено по мережі....і юзер може і не побачити що внього є анти звір...так тихо він працює....
а стосовно всяких рейтингів....той хто гроші заплатить той і на перших місцях завжди хє хє
Нортон завдяки цьому чуду я успішно завалив студентський сервак....з АД і всякими серверними штучками.(була серверна версія антизвіра)
Каспер грузить систему на 100% ніц робити неможливо(була ціла мука сидіти на лабах і щось робити каспер робив все за тебе). нема серверного варіанту.
Клам класний фрішний антизвір....і зараз в мене стоїть на мейл серваку...під фрякою
АВЖ - какашка....після того якк він полікував комп перестав загружатись...на 1 загрузку допоміг у лікуванні НОД але вінда була дуже пошкодженою так що прийшлось переставляти ОС....
НОД32 майже ідеальний.....найбільше тішить те що можна його ставити віддалено по мережі....і юзер може і не побачити що внього є анти звір...так тихо він працює....
а стосовно всяких рейтингів....той хто гроші заплатить той і на перших місцях завжди хє хє
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
- Filya
- Бувалий
- Контактна інформація:
- Mik@
- Бувалий
- Контактна інформація:
- tarantino
- Бувалий
- Контактна інформація:
- Nazik
- Завжди на форумі
- Контактна інформація:
- Nazik
- Завжди на форумі
- Контактна інформація:
Re: Яким антивірусам ви більше довіряєте?
Фак мой мозг!!!
- Molotov
- Любить писати
- Контактна інформація:
Довгий час користувався Каспером. Було б все добре, та о захарив своїми повідомленням. Типу треба обновит... Вирішив купити ліцензійну версію. В Долині в мазинах знайшов Dr.Web , купив, поставив, мені сподобався:-) Тихий шустрий не жре багато ресурсу. Ну і тепер обновляється кожен тиждень
(Якщо комусь треба обновлення до веба можу скинути)
(Якщо комусь треба обновлення до веба можу скинути)
Don't Tase Me, Bro!
-
- Завжди на форумі
- Контактна інформація:
Довший час обходився без антивірусів, зараз AVG.
- vanya
- Адміністратор
- Контактна інформація:
А я взагалі забув про антивіруси і віруси загалом 

- misha
- Частий гість
- Контактна інформація:
Я зараз без ативірусу і все ок, але треба буде якийсь поставити 

-
- Я тут недавно...
- Контактна інформація:
я обще ними рідко користуюсь, січас обще ніякого нема. коли комп стає від них тупить пириустаноновляю вінду( раз в пів года) і нічого покищо нислучалось 

- vanya
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Коли случиться буде вже пізно
Наприклад недавно поширення набув "флешний" вірус. Ніхто не бачив на своїй флешці файла GameSetup.exe, який "нічо не робить"?
Завдяки вінді і наївності користувачів він дуже швидко розповсюджується, навіть без нету... Так шо будьте обачні!
Google

Наприклад недавно поширення набув "флешний" вірус. Ніхто не бачив на своїй флешці файла GameSetup.exe, який "нічо не робить"?

- Soni
- Частий гість
- Контактна інформація:
Re:
????? в мене є україномовний NOD-32 і одна цікава програмулька до нього, викладати не можна ?vanya писав:Ми не займаємся поширенням варезного програмного забезпечення.Andrij22 писав:Для любителів Касперського викладаю 7 найновішу версію з ключиком![]()
<<< ЦЕНЗУРА >>>
Ще на вмерла України ні слава ні воля,
Ще нам браття українці усміхнеться доля,
Згинуть наші вороженьки як роса на сонці,
Запануємо й ми браття у своїй сторонці !
Ще нам браття українці усміхнеться доля,
Згинуть наші вороженьки як роса на сонці,
Запануємо й ми браття у своїй сторонці !
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей