Супутникове телебачення

Телевізори, DVD, музичні центри і подібна техніка.

Модератори: san, vanya

ankos
Я тут недавно...
Я тут недавно...
Повідомлень: 13
З нами з: 06.10.2005 18:50
Звідки: Долина
Контактна інформація:

Повідомлення ankos » 30.05.2006 18:46

vanya писав:А шо не можна канал ретранслювати зі звичайної, але серйозної антени на кабельне? :)
Я зрозумів, що йде мова про УТ1. Канал в кабельну мережу ретранслюється з звичайної антени і дійсно вона більш серйозна.
Все буде гаразд!!!

Аватар користувача
vanya
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1657
З нами з: 12.10.2003 10:08
Звідки: Львів/Долина
Контактна інформація:

Повідомлення vanya » 30.05.2006 18:49

ankos писав:
vanya писав:А шо не можна канал ретранслювати зі звичайної, але серйозної антени на кабельне? :)
Я зрозумів, що йде мова про УТ1. Канал в кабельну мережу ретранслюється з звичайної антени і дійсно вона більш серйозна.
То чому нема УТ-1? Чи він є? Бо я заплутався.
(Сам я послугами КТБ не користуюсь.)

ankos
Я тут недавно...
Я тут недавно...
Повідомлень: 13
З нами з: 06.10.2005 18:50
Звідки: Долина
Контактна інформація:

Повідомлення ankos » 30.05.2006 18:55

УТ1 в мережі КТБ є! Від самого початку. Просто з ефірними каналами тяжче, враховуючи те, що з Ів.-Франківська і з Львова дуже багато радіо перешкод!
Все буде гаразд!!!

ankos
Я тут недавно...
Я тут недавно...
Повідомлень: 13
З нами з: 06.10.2005 18:50
Звідки: Долина
Контактна інформація:

Повідомлення ankos » 30.05.2006 18:57

Але як мені відомо, у практично найбільшого гіганта КТБ - "Воля Кабель" - УТ1 в переліку каналів нема! По крайній мірі в цифровому пакеті!
Все буде гаразд!!!

Аватар користувача
san
Модератор
Модератор
Повідомлень: 3302
З нами з: 07.01.2005 16:10
Звідки: Долина
Контактна інформація:

Повідомлення san » 30.05.2006 20:58

Я зрозумів, що йде мова про УТ1. Канал в кабельну мережу ретранслюється з звичайної антени і дійсно вона більш серйозна.
Очевидно доведеться залишити кабельне через 4 канали (як на мене, "важкозамінні") :
УТ-1
НТВ-Мир
Viasat History
Viasat Explorer

Якщо, звичайно не знайду подібні аналоги мискою... Всеодно дешевше ніж всі ті кардшаринги, наразі поки я на анлім-інтернет на розжився...

Коля

Повідомлення Коля » 09.06.2006 19:38

Скільки приблизно коштує нормальна тарілка з 4 головками і як підєднати її до компа? Які ше пріколи треба купити_ ну там тюнер, якісь перехідники :(

Аватар користувача
san
Модератор
Модератор
Повідомлень: 3302
З нами з: 07.01.2005 16:10
Звідки: Долина
Контактна інформація:

Повідомлення san » 09.06.2006 20:06

Коля писав:Скільки приблизно коштує нормальна тарілка з 4 головками і як підєднати її до компа? Які ше пріколи треба купити_ ну там тюнер, якісь перехідники :(
Антена ("тарілка") коштує 90-100 грн.
Один конвертор ("головка") - 60-100 грн.
Потрібні ще кабель, роз'єми, кабельне обладнання (свічі, спліттери), залежно скільки встановлено конверторів і на скільки споживачів ділиться сигнал антени... Це теж орієнтовно 50-200 грн.

Тюнер - тут є варіанти.
По-перше "звичайний" супутниковий тюнер, підключений до компа, в якому вже є телевізійний тюнер.
Ну але це рідкість :)

Інший варіант (основний!!!) - "заточений" під комп супутниковий тюнер.

Буває в вигляді DVB-карти, що встановлюється PCI-слот компютера
Зображення
щоб збільшити - клікнути по малюнку


Чи зовнішній пристрій з шиною USB
Зображення
щоб збільшити - клікнути по малюнку

Оптимальним варіантом вважають DVB-карту Sky Star 2.
В внутрішньому виконанні з пультом ДУ коштує орієнтовно 475 грн.
У зовнішньому приблизно в 2 рази дорожче (в основному використовують для ноутбука, коли нема можливості користуватись шиною PCI)

Трохи почерпнути знань можна на форумі http://www.telesputnik.ru/forum/index.php
Про DVB-карти тут http://www.tvplus.ru/1-way_card.shtml

P.S. Також DVB-карта дає можливість користуватись супутниковим інтернетом, та займатись "інтернет-рибалкою"... Та це вже історія для іншого розділу viewforum.php?f=25

Pellen
Я тут недавно...
Я тут недавно...
Повідомлень: 5
З нами з: 26.08.2009 12:17
Контактна інформація:

Re: Супутникове телебачення

Повідомлення Pellen » 30.11.2010 09:05

Поставив собі тарілку, потім підключив кабельне.. такілка висить без діла 2 рік... :(

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість