Супутникове телебачення

Телевізори, DVD, музичні центри і подібна техніка.

Модератори: san, vanya

Аватар користувача
san
Модератор
Модератор
Повідомлень: 3302
З нами з: 07.01.2005 16:10
Звідки: Долина
Контактна інформація:

Супутникове телебачення

Повідомлення san » 13.05.2006 23:48

Трохи дістала якість послуг кабельного телебачення.
При нехилій (порівнянно з іншими містами) вартості.

Тому став задумуватись над встановленням "миски"
Але так як термін окупності 700/15=4роки, вирішив подумати добре.

Основне, не вдається з'ясувати, які канали я втрачу і приблизно, що отримаю взамін :?

Аватар користувача
Olli
Любить писати
Любить писати
Повідомлень: 414
З нами з: 14.08.2005 12:03
Звідки: Мала Туря/Долина/Івано-Франківськ
Контактна інформація:

Повідомлення Olli » 14.05.2006 10:41

Тоже вже давно і серйозно замислився над цим питанням. Правда причина троха інша - кабельне до мене на Турю провести поки шо технологічно не реально. Вот і дурію тут з шістьма каналами.
На скільки я знаю миска з трьома головками і тюнером = робота вартує менше 700 гривень. То фактично будуть майже всі канали шо є на кабельному = всякі там Євроспорти, поляки, москалі, ітд. Правда пару цікавих каналів які є в тому ж Франківську в кабельних сєтях ловити не буде. Саме обідно - Viasat History, Explorer, National Geographyck, ітд. Але здається якшо втикнути ше четверту головку то і їх мало би ловити.
Silentium est aurum... ;)

Аватар користувача
san
Модератор
Модератор
Повідомлень: 3302
З нами з: 07.01.2005 16:10
Звідки: Долина
Контактна інформація:

Повідомлення san » 14.05.2006 20:15

Viasat History, Explorer, National Geographyck,
В Долині "віасатовських" - чотири канали
History, Explorer, ТВ1000, TV1000

ну і дивлюсь в основному Експлорер і Хісторі :(
Також НТВ-Мир дивлюсь

Вони "кодовані"? чи дійсно тре ще одну "головку" (конвертер)?

Аватар користувача
Olli
Любить писати
Любить писати
Повідомлень: 414
З нами з: 14.08.2005 12:03
Звідки: Мала Туря/Долина/Івано-Франківськ
Контактна інформація:

Повідомлення Olli » 15.05.2006 08:57

На рахунок 4 головки шеточно не знаю. Канали тi може i кодованi але зламати - як 2 пальця об асвальт. Реально не ламаеться тiльки пакет НТВ+. Там тре купляти оригiнальний тюнер.
Silentium est aurum... ;)

Аватар користувача
Nata
Бувалий
Бувалий
Повідомлень: 50
З нами з: 29.12.2003 21:24
Звідки: Київ
Контактна інформація:

Повідомлення Nata » 15.05.2006 22:14

Viasat History, Explorer, National Geographyck - вони кодованi в системi Videoguard (NDS) i за свою iсторiю це кодування ще не було зломане.
Але можна дивитися за допомогою кардшарiнга http://www.cwdw.hs.net.ua/
Ната

Аватар користувача
Olli
Любить писати
Любить писати
Повідомлень: 414
З нами з: 14.08.2005 12:03
Звідки: Мала Туря/Долина/Івано-Франківськ
Контактна інформація:

Повідомлення Olli » 21.05.2006 18:43

***
Тут була реклама! :D
Востаннє редагувалось 27.05.2006 15:39 користувачем Olli, всього редагувалось 1 раз.
Silentium est aurum... ;)

Аватар користувача
san
Модератор
Модератор
Повідомлень: 3302
З нами з: 07.01.2005 16:10
Звідки: Долина
Контактна інформація:

Повідомлення san » 21.05.2006 19:01

них штук 30 нашi i росiйськi
якщо не важко список би народу освітити...
ну без місцевих там... ТВ-Якутія і т.д. :wink:

І що там з кодуванням і ламанням?
Чув що тре щось шити-пороти, карточки якісь?

Аватар користувача
Nata
Бувалий
Бувалий
Повідомлень: 50
З нами з: 29.12.2003 21:24
Звідки: Київ
Контактна інформація:

Повідомлення Nata » 22.05.2006 16:46

san писав: них штук 30 нашi i росiйськi

якщо не важко список би народу освітити...
ну без місцевих там... ТВ-Якутія і т.д. :wink:

І що там з кодуванням і ламанням?
Чув що тре щось шити-пороти, карточки якісь?
Канали писати не буду.

А про кодування скажу. Всі ресивери, які продаються сьогодні мають вмонтований емулятор. Карточки не потрібно. Всі ключі вписані в емулятор. Нові ключі можна вводити з пульта або перепрограмувати ресивер.
Емулятор відкриває кодування Viaccess (2.3, 2.4, 2.5) Mediaguard1, Irdeto1, Nagra та BISS.

Трохи канали описані тут http://sattv.net.ua/
Ната

Аватар користувача
san
Модератор
Модератор
Повідомлень: 3302
З нами з: 07.01.2005 16:10
Звідки: Долина
Контактна інформація:

Повідомлення san » 22.05.2006 17:32

Nata писав: Нові ключі можна вводити з пульта або перепрограмувати ресивер.
А чим він програмується ? Компом чи тре якись інтерфейс? Бо я полюбляю щось "прошити" :wink:
Емулятор відкриває кодування Viaccess (2.3, 2.4, 2.5) Mediaguard1, Irdeto1, Nagra та BISS
А в цьому місці можна докладніше?

P.S. Я як куплю собі миску то звичайно сам виясню що і до чого.
Просто нема часу зараз вникати. А знати хочеться

P.P.S
Вобшем - маю шо дивитися! Замовляв в СТСi.
Сьогодні мені ще більше захотілось миски під вікном viewtopic.php?p=4923#4923
Брати не знаю де, але напевно буду в інших хлопців :wink:

Аватар користувача
Nata
Бувалий
Бувалий
Повідомлень: 50
З нами з: 29.12.2003 21:24
Звідки: Київ
Контактна інформація:

Повідомлення Nata » 23.05.2006 18:06

А чим він програмується ? Компом чи тре якись інтерфейс? Бо я полюбляю щось "прошити"


Як правило всi вони програмуються через RS232 порт. На заднiй кришцi ресивера знаходиться. Пiдключаеться до компьютера через COM порт.
А в цьому місці можна докладніше?

А що саме цiкавить?

Якщо будеш купляти, рекомендую тюнер Strong 6155 або Openbox F300 це FTA. А якщо з пiдтримкою карток, то Openbox X600 або Golden Interstar 7700.
Ната

Аватар користувача
san
Модератор
Модератор
Повідомлень: 3302
З нами з: 07.01.2005 16:10
Звідки: Долина
Контактна інформація:

Повідомлення san » 23.05.2006 20:36

А що саме цiкавить?
Не зрозумів що той емулятор емулює? ТОбто щось запрограмувавши я побачу кодовані канали?
Якщо будеш купляти, рекомендую тюнер Strong 6155 або Openbox F300 це FTA. А якщо з пiдтримкою карток, то Openbox X600 або Golden Interstar 7700.
А тут знову незрозуміло :? Навіщо мені підтримка карток? Раз емулятори вбудовані

P/S BBCode в повідомленнях навмисно вимикаєш?

Аватар користувача
san
Модератор
Модератор
Повідомлень: 3302
З нами з: 07.01.2005 16:10
Звідки: Долина
Контактна інформація:

Повідомлення san » 27.05.2006 23:42

І ще...
Щось ніде в списках каналів не бачу "1 Національний" - він що кодований? :shock:

ankos
Я тут недавно...
Я тут недавно...
Повідомлень: 13
З нами з: 06.10.2005 18:50
Звідки: Долина
Контактна інформація:

Повідомлення ankos » 30.05.2006 18:14

san писав:І ще...
Щось ніде в списках каналів не бачу "1 Національний" - він що кодований? :shock:
Ні він не кодований, ввін просто ще до супутника не дожився! Кажуть, що скоро доживеться!
Все буде гаразд!!!

ankos
Я тут недавно...
Я тут недавно...
Повідомлень: 13
З нами з: 06.10.2005 18:50
Звідки: Долина
Контактна інформація:

Повідомлення ankos » 30.05.2006 18:22

Ще можу добавити до цієї теми!
Скоро мають закодуватись: 1+1, ICTV; СТБ, Новий канал, ТРК "Україна". Коли савме, невідомо. Але деякі канали вже мали закритись з 01 січня цього року.
Все буде гаразд!!!

Аватар користувача
vanya
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1657
З нами з: 12.10.2003 10:08
Звідки: Львів/Долина
Контактна інформація:

Повідомлення vanya » 30.05.2006 18:32

А шо не можна канал ретранслювати зі звичайної, але серйозної антени на кабельне? :)

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість