Цифрове ефірне телебачення в Долині

Телевізори, DVD, музичні центри і подібна техніка.

Модератори: san, vanya

knyaz333
Повідомлень: 1
З нами з: 03.10.2012 23:42
Контактна інформація:

Re: Цифрове ефірне телебачення в Долині

Повідомлення knyaz333 » 03.10.2012 23:53

Привіт всім, підкажіть у чому річ, у мене не ловить 3-ій мультиплекс, живу я в Галицькому районі, по прямій близько 18км від Івано-Франківська, тюнер у мене Strong 8500, всі інші мультиплекси ловить в середньому з рівнем якості 85%, а коли в ручному пошуку беру СН31, то сигнал починає блимати інколи на 70-90% моргає, а так переважно 0 показує, в чому може бути справа?

Аватар користувача
Aschim
Частий гість
Частий гість
Повідомлень: 146
З нами з: 09.05.2008 02:56
Звідки: Долина
Контактна інформація:

Re: Цифрове ефірне телебачення в Долині

Повідомлення Aschim » 04.10.2012 21:39

knyaz333, якщо моргає, то сигнал дуже слабкий. Навіть краще якщо сигнал буде наприклад 50% або менше, але стабільний, без моргань. А порадити навіть не знаю що, хіба що антеною пробувати крутити в різному напрямку, міняти місце положення антени. Якщо дивитися по карті покриття то взагальному в Галицькому районі воно хороше (набагато краще ніж в Долинському), хіба що якраз в самому галичі, та приблизно на захід від нього є "полоса" з слабким сигналом.
Можете ще попробувати написати на форумі одного хорошого сайту присвяченого ефірному мовленню в цій: http://www.ukrtvr.org/forum.html?func=v ... 15&id=2904 або в цій темі: http://www.ukrtvr.org/forum.html?func=v ... 49&id=3947
Бажано зразу вказати свої точніші координати, зможуть розрахувати що і як повинно ловиться по них.
Зображення

Аватар користувача
kobi
Завжди на форумі
Завжди на форумі
Повідомлень: 728
З нами з: 21.07.2005 17:55
Звідки: Болехів - Львів
Контактна інформація:

Re: Цифрове ефірне телебачення в Долині

Повідомлення kobi » 26.11.2012 15:28

До Strong 8502 відносно недавно з'явилась нова прошивка, в якій реалізовано такий важливий функціонал як медіаплеєр. Вчора прошив свій тюнер - все робиться дуже просто і швидко. Спробував дивитись фільми - все кльово, за вийнятком того, що звук, кодований в AC3 - не програється ))

Ну то якби не велика проблема - хвилин 5, щоб перекодувати звукову доріжку в mp3, але все-ж трохи напрягає необхідність виконувати всякі додаткові маніпуляції

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість