1. Що це за котли з КПД більше 100%? і як вдалось побороти закони фізики?
та просто - знаннями теплотехніки термодинаміки і бла-бла-бла

гуглити "верхня і нижня питома теплота згоряння палива"

звичайно чуда ніякого нема, фішка в традиціях обчислення ККД теплогенеруючого обладнання. В конкретному випадку мались на увазі мабуть т.з. "кондансаційні" котли. На момент написаня всіх на світі нормативів їх просто не існувало. Тому зараз якщо рахувати ККД "традиційними" формулами - воно вийде за 100%... Зрештою переписати нормативи і перерахувати КПД всіх інших установок -мабуть ще руки не дійшли.
2. Опишіть детальніше програми міського голови а то на сайті все гарно понаписувано а що зроблено конкретно не можу знайти.
Боюсь мені теж буде важко це зробити

Від того повідомлення пройшло вже понад ДЕВЯТЬ років!
І я, в силу багатьох обставин, давно вже не в курсі...
3. Додайте фото з дитсадків де зроблені геліосистеми. Розкажіть скільки вкладено яка економія і який термін окупності.
Еее... якби теж не до мене...
Але якщо цікава моя думка, то якраз на дитсадках, де гарячав вода в серйозних кількостях потрібна і літом ІМНО окупиться навіть примітивна геліосисема. До рівня home made...
Ну і ще.... тема починалась
про одного з підприємців котрий будує громадську споруду... До чого тут садки? Наскільки знаю на даний час коллектори багато де є і в нього в т.ч. Відгуки про двотарифну підлогу я чув, але вже забув... Давно то було.
4. На жаль "електронна приймальня" зроблена для фікції. жодного листа відповіді я більше ніж за півроку не отримав.
Давно не перевіряв. Але коли останній раз то робив - то теж не отримав
П.С. Це досить довга історія, хто я такий, чим цікавився і чим займаюсь зараз. Також в цього форуму доля вельми непроста

Якщо цікаво - можна почитати в відповідних розділах

Те що на нього посилаєься офіційний сайт міськради це скоріше випадковість. Просто крок для спрощеня "технічної" підтримки форуму в котрий свого часу вкладено багато праці.
Форум не є офіційним джерелом М/р, а також ні я ні я Адміністратор не мають відношення до М/р.
В даний момент ми навіть не мешкаємо в Долині

Тому мало чим зможу допомогти.
Хіба можете спробувати написати
Olli
наскільки я знаю він - штатний співробітник Долинської М/р...навіть дуже штатний...