В мене питання:
1. Розрізання повідомлень то є спосіб збільшення кількості повідомлень на форумі?
2. Яким критерієм керується адміністрація коли вважає повідомлення рекламою і в чому проблема щодо розміщення не комерційних оголошень в тематичних гілках форума?
і особисте питання можна відповісти мені в приват: шановна адміністрація вас що в іншому житті на всіх форумах банили чи дитинство з іграшками прибитими до підлоги сказується?
П.С. я так думаю цей пост потруть тому я його запощу паралельно в себе в ЖЖ mimikael.livejournal.com
запитання по роботі адміністрації щодо цензури
- Mik@
- Бувалий
- Контактна інформація:
- kobi
- Завжди на форумі
- Контактна інформація:
Re: запитання по роботі адміністрації щодо цензури
Мало читачів в ЖЖ ?П.С. я так думаю цей пост потруть тому я його запощу паралельно в себе в ЖЖ mimikael.livejournal.com

Ше тут днєвнічков фсяких не хватало

Я вважаю, що якщо передбачено розділ "Оголошення", то мабуть логічно писати їх саме туди. Незважаючи на їх комерційність
Хоча б з поваги до інших форумчан, яким не вельми хочеться читати всяку пургу не по темі
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Тобто? Які повідомлення "розрізали"? Навіть технічної можливості нема:)1. Розрізання повідомлень то є спосіб збільшення кількості повідомлень на форумі?
Якщо про розділювання тем коли вони "почкуються", то інша справа.
Хоча часами хтось може переборщити

Якщо, там пише, що магазин "Стильна Крамничка", за адресою вул. Осьтака 18, продає щосьтам по 000 грн за кіло...2. Яким критерієм керується адміністрація коли вважає повідомлення рекламою і в чому проблема щодо розміщення не комерційних оголошень в тематичних гілках форума?
1. Банили хіба на деяких, коли я не вмів читати правила. І по заслузі...і особисте питання можна відповісти мені в приват: шановна адміністрація вас що в іншому житті на всіх форумах банили чи дитинство з іграшками прибитими до підлоги сказується?
2. Сказується досвід модерування коли на форумі спам чистився врукопашну (колись давно так і було)

3. Також є купу прикладів коли форуми помирали, через суцільний флуд і офтопік. Щонайменше два долинські проекти згинули... А в цей вкладено дуже багато зусиль, часу і нервів...
Та чому раптом потруть?П.С. я так думаю цей пост потруть тому я його запощу паралельно в себе в ЖЖ mimikael.livejournal.com

die Große Schlange
- sam
- Модератор
- Контактна інформація:
Ну, відверто кажучи, поділи тем мене також не надто влаштовують...
Відволікає деколи - коли и намагаєшся звести докупи перервану логіку нехай і флейму, але все-таки виросшого з теми...
Для такого я б запропонував систему стримування - репутацію, чи щось подібне...
Відволікає деколи - коли и намагаєшся звести докупи перервану логіку нехай і флейму, але все-таки виросшого з теми...
Для такого я б запропонував систему стримування - репутацію, чи щось подібне...
Краще гір є тільки... ПИВО !!! 
---
Інтернет-торгівля. Практичні поради.

---
Інтернет-торгівля. Практичні поради.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість