Треба встановити якісь рамки для спілкування. В принципі всі притримуються неписаних правил. Варто відмітити лише наступне:
1. При відправці відповіді в тему слідкуйте за змістом теми. Якщо ваша відповідь стосується якоїсь іншої репліки, але не стосується теми загалом - то краще створіть нову тему, цитуючи репліку, на яку ви відповідається. Іншими словами це називається оффтопік.
Людям, які щойно "прийшли" на форум буде важко зорієнтуватись в дискусіях, якщо тема дискусії в темі міняється.
2. Старайтесь давати назву темі таку, щоб вона описувала дану тему - знову ж таки для того, шоб "новачки" могли зорієнтуватись що і де.
Поки що все. Можливо з часом список поповниться.
Правила форуму
- vanya
- Адміністратор
- Контактна інформація:
-
- Завжди на форумі
- Контактна інформація:
- vanya
- Адміністратор
- Контактна інформація:
-
- Завжди на форумі
- Контактна інформація:
- vanya
- Адміністратор
- Контактна інформація:
-
- Завжди на форумі
- Контактна інформація:
vanya
Дратує не сам факт, а те, що це було зроблено без вагомих на те причин і без будь-яких пояснень.
Ну тоді були проблеми з "базою", а тепер що? Чому мій допис видалили в флейм? Невперше! Може мені буде доречніше, створити одну тему в флеймі і скидувати туда всі мої пости?Можливо були проблеми з базою.

Дратує не сам факт, а те, що це було зроблено без вагомих на те причин і без будь-яких пояснень.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість