Сторінка 2 з 3

Re: Релігія

Додано: 14.03.2009 00:15
san
Якщо чесно то це цікаво,
Як маєте грошей - приймуть з радістю :lol:
Але по меншій мірі все ще актуально
Ну як де...
У долинських Свідків Єгови є Палац Царства величенький... А РПЦ служать десь в якісь приватній хаті чи квартирі...
По Україні давно гуляють сатаністи. Язичники вилазять... А Ви тут РПЦем когось страшите :lol:
Можливо він голова африканської секти ?Або який самозванець ?
Цікавтеся релігією докладніше - він голова української секти :)

Re: Релігія

Додано: 14.03.2009 04:56
Soni
san писав: Як маєте грошей - приймуть з радістю :lol:
А як не маю то приймуть без радості чи взагалі не приймуть ? :lol:
san писав: Ну як де...
У долинських Свідків Єгови є Палац Царства величенький... А РПЦ служать десь в якісь приватній хаті чи квартирі...
Скажи краще за які кошти той палац побудовано, в нас теж є такий палац, то настільки мені відомо гроші були там з-за кордону, а РПЦ ну хіба в великих містах зараз будує величенькі палаци, на малі міста грошей мабуть немає або шкодують
san писав:По Україні давно гуляють сатаністи. Язичники вилазять... А Ви тут РПЦем когось страшите :lol:
Ну я не бачу принципової різниці між РПЦ і сатанистами, і ті і інші сатанисти
san писав: Цікавтеся релігією докладніше - він голова української секти :)
Негр але за національністю українець ? :lol:

Re: Релігія

Додано: 14.03.2009 23:40
san
Скажи краще за які кошти той палац побудовано, в нас теж є такий палац, то настільки мені відомо гроші були там з-за кордону,
звичайно... причому думаю фінансування як з коштів секти, так і з коштів різноманітних "благодійних" фондів, котрі фінансують "демократію", "здоров'я", "екологію", "історію" і т.п. на пострадянському просторі, та в інших "нестабільних" країнах...
Ну я не бачу принципової різниці між РПЦ і сатанистами, і ті і інші сатанисти
ідіотизм!
Негр але за національністю українець ? :lol:
Ну яж писав, що не дуже розумію визначення "національність". І вважаю його дуже умовним. Але на питання він відповів сам. Цитата десь в верхніх постах є...

Re: Релігія

Додано: 15.03.2009 01:17
Soni
san писав: звичайно... причому думаю фінансування як з коштів секти, так і з коштів різноманітних "благодійних" фондів, котрі фінансують "демократію", "здоров'я", "екологію", "історію" і т.п. на пострадянському просторі, та в інших "нестабільних" країнах...
Та бачу ти плутаєш кошти релігійних громад з коштами різноманітних фондів, совкові пережитки це, звик що все має фінансувати держава
san писав: ідіотизм!
Чому ідіотизм ? Не в назві справа, а в суті, скільки не кажи не сатанист, а якщо по суті сатанист, то ото воно так і є, РПЦ була створена сатанинськими методами і з сатанинською метою, а ще як не священник так або гомосексуаліст, або агент КГБ, або бізнесмен, принаймні в нас так
san писав: Ну яж писав, що не дуже розумію визначення "національність". І вважаю його дуже умовним. Але на питання він відповів сам. Цитата десь в верхніх постах є...
Пояснюю, національність це :
НАЦІОНАЛЬНІСТЬ, -ності, ж. 1. Те саме, що нація 1. 2. Належність до якої-небудь нації. ** Ценз національності – вимога, відповідно до якої для володіння активним або пасивним виборчим правом необхідно належати до певної національності.
http://www.slovnyk.net/?swrd=%CD%E0%F6% ... 3%F1%F2%FC
НАЦІЯ, -ї, ж. 1. Конкретно-історична форма спільності людей, об'єднаних єдиною мовою і територією, глибокими внутрішніми економічними зв'язками, певними рисами культури і характеру. 2. Держава, країна. 3. перен., ірон. Про яку-небудь групу людей.
http://www.slovnyk.net/?swrd=%CD%E0%F6%B3%FF
раса1, -и, ж. 1. антр. Велика група людей, що мають спільне походження і ряд характерних спільних фізичних особливостей, набутих у процесі історичного розвитку під впливом природних і соціальних умов існування. Негроїдна раса. 2. біол. Сукупність організмів одного виду чи підвиду, що набула деяких відмінностей внаслідок різних умов існування.
http://www.slovnyk.net/?swrd=%D0%E0%F1%E0
Тому негр не може бути українцем за національністю, лише хіба-що тільки душею. А те що він там сам відповів сприймати серйозно просто не серйозно, бо він може і Наполеоном себе назвати і слоном, то що воно так і є ?

Re: Релігія

Додано: 16.03.2009 20:23
Soni
G22 писав:(баптисти, п`ятидесятники, харизмати, адвентисти, пресвіторіанські церкви і інші) не відрізніняються від традиційних - вірять в Святу Трійцю. .
Свідки Єгови не вірять, цікаво звідки воно в них взялося ? Це якийсь мабуть вплив ісламу чи іудаїзму, бо там в Трійцю теж не вірять, хоч в Біблії багато можна знайти місць з яких однозначно зрозуміло існування Трійці, правда в Свідків Єгови своя Біблія, свій власний переклад. Доречі в ісламі переклади Корану вважаються перекрученими, там істинний Коран тільки на арабській мові

Re: Релігія

Додано: 22.03.2009 06:10
Soni
san писав:
Ну це нормально віруючих навертати до віри в Бога :lol: ? Дуже оригінально...
Так... вірують і в Перуна і в Юпітера і в Магомета...
Свідки Єгови вірують в того самого Бога в якого вірують і православні, крім того і мусульмани теж, і Магомет не Бог, а лише пророк, доречі мусульмани на цей рахунок значно категоричніші за будь-яких християн, вони навіть Ісуса Христа вважають за пророка, а не за сина Божого і тим більш не за самого Бога, а релігія з якої виникло і християнство, і іслам - іудаїзм, доречі теж вчить, що Ісус Христос не міг бути ні сином Божим, ні самим Богом

Re: Релігія

Додано: 22.03.2009 15:18
Кося
ой, народ, на тему релігії можна сперечатись і сперечатись і ні в чому так і не розібратись.Єдине, що знаю точно, то те, що будь-яка релігія прославляє Бога.І Магомет в ісламі, і Будда в буддизмі це лиш пророки.А от щодо Ісуса Христа, то мене змалечку вчила баубся вірити в те, що Він є Сином Божим.Тому я і тепер в це вірю.І мене ніхто не переконає в протилежному.
от таке то :)

Re: Релігія

Додано: 22.03.2009 18:12
Soni
Кося писав:А от щодо Ісуса Христа, то мене змалечку вчила баубся вірити в те, що Він є Сином Божим.
Так ти віриш у Трійцю чи ні ? Трійця це- один Бог у трьох обличчах, тобто Бог - Отець, Бог - Син і Бог - Дух Святий. От Свідки Єгови не вірять, мусульмани не вірять, іудеї не вірять але різниця в цьому між Свідками Єгови та іудеями і мусульманами в тому що Свідки Єгови вірять в те що Христос є сином Божим, а ті ні. Абсолютна ж більшість християнських церков сповідують вчення про Трійцю, а як всіх їх слухати, то можна зробити висновок, що один одного вважають ідолопоклонниками окрім себе самих

Re: Релігія

Додано: 22.03.2009 19:38
san
оречі мусульмани на цей рахунок значно категоричніші за будь-яких християн, вони навіть Ісуса Христа вважають за пророка, а не за сина Божого
Як християни можуть вважати Христа за пророка? :lol:
До речі Свідки Єгови - не християни! Ось тут в знавця дізнався :)

Re: Релігія

Додано: 24.03.2009 20:58
Soni
san писав: Як християни можуть вважати Христа за пророка? :lol:
Так як магометани Магомета, буддисти Будду, хоч що стосується буддистів, то я так собі цікавився цією релігією і можу сказати, що Будда мабуть і не пророк в буддизмі він просто той хто досяг просвітлення, взагалі буддійська релігія відрізняється від релігій які вийшли з іудаїзму і кінцевою метою має зовсім інше
san писав: До речі Свідки Єгови - не християни! Ось тут в знавця дізнався :)
Ну вони себе вважають християнами бо намагаються в усьому наслідувати Ісуса Христа, хоч ти не перший з тих хто їх за християн не визнає. А якщо трохи історії, то засновник релігії Свідків Єгови Чарльз Тейз Рассел сам спочатку був адвентистом і спочатку Свідки Єгови називалися по іншому - Дослідниками Біблії і релігія їхня спочатку була іншою ніж зараз

Re: Релігія

Додано: 24.03.2009 23:01
san
Так як магометани Магомета, буддисти Будду
Християни в Христа ВІРЯТЬ, а не вважають пророком!
і релігія їхня спочатку була іншою ніж зараз
і кінець світу їм вже кілька разів переносити доводилось :lol:

Re: Релігія

Додано: 25.03.2009 12:38
Кося
Єдине, що я можу тут сказати це те, що я вірю в Бога, вірю в Трійцю, просто вірю.А знаєте чим християнська релігія особлива?А тим що Христос, що був засновником християнства, він жеж був Богом і Людиною водночас.А засновниками всіх інших релігій були звичайні люди.Тобто християнство було від Бога, а не від людей.

Re: Релігія

Додано: 25.03.2009 19:33
Ymka
Взагалі на мою думку всі релігії від людей (непоганий засіб впливу на свідомість мас, зомбація, бізнес і тд і тп) багато списів зламано на цій темі тому не хочу вступати в дискусію; а Віра - вона від Бога і не має значення як він називається - Аллах, Маніту, Шіва Вішну Будда, Свята Трійця, Ісус тощо. Я особисто щиро вірю в єдиного Бога, не сильно вдаючись в такі дрібязкові нюанси як обряди, молитви, несприйняття інших релігій. І взагалі слід бути релігійно толерантними і нормально сприймати різні віри та конфесії - їх розмаїття, на мою думку тільки доказує різноплановість та різносторонність Творця.

Re: Релігія

Додано: 26.03.2009 07:17
Soni
san писав: Християни в Христа ВІРЯТЬ, а не вважають пророком!
А Свідки Єгови, що в Христа не вірять ? Вони в нього вірять і мусульмани вірять і іудеї вірять але не вважають Богом, до речі цьому є вагоме пояснення
san писав: і кінець світу їм вже кілька разів переносити доводилось :lol:
Оце чиста правда, що є доказом їхньої не зовсім правильної релігії, принаймні їхня релігія нічим не краща за інші

Re: Релігія

Додано: 26.03.2009 07:26
Soni
Кося писав:Єдине, що я можу тут сказати це те, що я вірю в Бога, вірю в Трійцю, просто вірю.
Але бачиш різницю між вірою і знанням ? Віра та істина не одне й те саме
Кося писав: А знаєте чим християнська релігія особлива?А тим що Христос, що був засновником християнства, він жеж був Богом і Людиною водночас.А засновниками всіх інших релігій були звичайні люди.Тобто християнство було від Бога, а не від людей.
То це теж не всі так вважають, а з чого взагалі виникло християнство ? З іудаїзма...А засновник іудаїзма звичайна людина Мойсей і Христа не всі визнають Богом та і не тільки Богом, а навіть сином Божим визнають його не всі і цьому теж є пояснення в самій Біблії, тобто там однозначно нічого не написано, в одних місцях Біблії пишеться про те, що Бога неможливо побачити, а в інших дається зрозуміти, що Ісус Бог. Іудеї й досі вважають християнство перекрученням їхньої релігії