ДАЙ Ripці жезлом по хребту!
- Ripka
- Любить писати
- Контактна інформація:
ДАЙ Ripці жезлом по хребту!
Ну а я про шо... Отож-то і воно, гниди там сидять. Самого виводить, хоч мене і важко рознервувати...
we all are ukrainian, so we have to be proud of it for all our soul.
- Tapac
- Любить писати
- Контактна інформація:
Re: Наше ДАЙ
І коли це було?? Чому зразу не написав статю ЛЮДИ ХТО ЗАЛИШИВСЯ БЕЗ ПРАВ ТАК ЯК Яsan писав: В мене забрали (причому той самий даїшник з котрого почався цей топік).
І як він тебе примушував ПОГРОЖУВАВ ТАБЕЛЬНОЮ ЗБРОЄЮ???? Треба було написати як все було в протоколі і всі лишні лінійки закреслити ручкою, а не залишати протокол пустим.Спочатку примушували підписати пустий протокол, потім його сфальсифікували самим тупим і нахабним чином (що я побачив в суді).
Це ти про себеЙде вилов не порушників, а лохів для статистики.

Що її можна??? А в тебе виходить старий драндулєтНа томуж місці де я порушив, щодня в робочий час стоїть крута іномарка - їм можна...

Хто тобі таке сказав. Він під час слідства був виключений з лав МВС, та йому забороненна праця в правоохоронних органах.До речі, протоколи і відібрані права в суд возить даїшник котрий збив (і вбив) людину (теж герой цього топіка). Надалі працює в ДАЙ, проте не на дорозі в машині, а за бюрком.
А чому ВИ всі забуваєте що постраждалий був в нетверезому стані, точніше він навіть говрити не міг.
Ripka тоді ти << цензура >>Ripka писав:Ну а я про шо... Отож-то і воно, гниди там сидять. Самого виводить, хоч мене і важко рознервувати...
Життя тільки одне, отже проживи його гідно!!!!
- vanya
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Tapac отримує бан на тиждень.
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Я і написавІ коли це було?? Чому зразу не написав статю ЛЮДИ ХТО ЗАЛИШИВСЯ БЕЗ ПРАВ ТАК ЯК Я

Не погрожував...Та думаю і таке можливе...І як він тебе примушував ПОГРОЖУВАВ ТАБЕЛЬНОЮ ЗБРОЄЮ????
Я так і зробив. Проте це не завадило його дописатиТреба було написати як все було в протоколі і всі лишні лінійки закреслити ручкою, а не залишати протокол пустим.

Я - порушував! Але не в тій мірі, щоб вилучати права.Це ти про себе . Чи ти будеш стверджувати що ти нічого не порушував ??
ТакЩо її можна??? А в тебе виходить старий драндулєт

Тому його потрібно збивати?А чому ВИ всі забуваєте що постраждалий був в нетверезому стані, точніше він навіть говрити не міг.
П.С. От це і є "цивілізований" підхід... До "покривання" очевидно родичів...
Все по закону! Тільки крім мене... А краще щоб я закон чинив

die Große Schlange
- Ripka
- Любить писати
- Контактна інформація:
Не зрозумів погрози... То поперше моє бачення, а по друге - в чому річ?
- Ripka
- Любить писати
- Контактна інформація:
Порядні люди так не спілкуються - я про не цензурщину...
- Sasha
- Любить писати
- Контактна інформація:
розумію,шо порушую багацько правил,оскільки зара буде один сплошний офтоп,але стриматися не можу.мо навіть бан получу,але діло того варте.Tapac писав:одна велика сплошна цензура!!!!
Тарасе,схаменися!!!!!!по-перше!ти вважаєш себе неформалом,як я зрозуміла.але з такими закидами ти не то шо неформал,тобі до нього ше рости і рости з такою психологією думки!(не хочу ображати,на кого ти тягнеш,але ти мабуть здогадався!).
по-друге!шо за агресія?і якшо то особисте,то не тре виносити то на люди!вчися контролювати себе(повір,допомагає)!!!!кожне сказане тобою слово і зроблений вчинок тягне за собою наслідки(всім відома істина,але повторити не гріх).ти ж скоро в світ підеш! і шо тоді так само будеш реагувати на образи?догадуєшся про реакцію оточуючих?
по-третє!ти образив і погрожував мому другу!!!ти попав(не погроза,попередження)!!!!!
і по-четверте!нема бажання сказати мені то ж саме,шо і Ростику?шо мені небезпечно буде показуватися в Долині?!

а тепер шодо топіку.ти так яро то все захищаєш(мається на увазі ДАІ).ти шо знаходишся в епіцентрі подій,шо знаєш все докладно і з подробицями?в даному випадку я схильна вірити сану......і ше в мене склалося таке враження,шо в деякій мірі задіто твої інтереси.....
скільки людей,стільки принципів,і кожен впертий як баран)
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Кожен гопник може себе вважати неформалом!ти вважаєш себе неформалом

Ну мабуть Соловей - Розбійник його предокти так яро то все захищаєш(мається на увазі ДАІ).

А може хоче влаштуватись на "службу"... Сидиш собі - грабуєш... Тільки встигай ділитися з старшими і браткам честь віддавати

die Große Schlange
- Sasha
- Любить писати
- Контактна інформація:
Тарас поняв що я мала на увазіsan писав:Кожен гопник може себе вважати неформалом!ти вважаєш себе неформалом![]()

скільки людей,стільки принципів,і кожен впертий як баран)
- Кося
- Любить писати
- Контактна інформація:
Re: ДАЙ Ripці жезлом по хребту!
Спокійно, Тарасе!Не треба так гарячкувати!Ти так реагуєш ніби ми говоримо про тебе!Своїми некультурними словами ти не тільки не переконав нас усіх, а ще гірше ускладнив ситуацію!І ще мені(як і багатьом іншим) відомо багато випадків несправедливості і навіть жорстокості збоку ДАІ!Півдолини так думає!Ти що думаєш кожному третьому долинянину дати жезлом по хребту?!
А щодо Ripka, то він хороша людина(так я зрозуміла з спілкування на форумі)!І ти зовсім не маєш права йому погрожувати!А може наше ДАІ поводиться так, як ти зараз, а?

А щодо Ripka, то він хороша людина(так я зрозуміла з спілкування на форумі)!І ти зовсім не маєш права йому погрожувати!А може наше ДАІ поводиться так, як ти зараз, а?
Life is good! Life is great! Life is cool! Life is so beautiful!:)))
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Власне про що й моваможе наше ДАІ поводиться так, як ти зараз, а?

Зрештою навіть Яцинюку показали майже те що й Ріпці

die Große Schlange
- Ripka
- Любить писати
- Контактна інформація:
Дякую, виправдали... 

- Filth
- Любить писати
- Контактна інформація:
Ростику??? Хлопчику, сиди тихенько, бо тобі і ДАІ не допоможе...ти образив і погрожував мому другу!!!

П.С. Ше одна погроза до мене або моїх друзів, я за себе не ручаюсь!
Коли тебе розбанять, вибачся перед Ripkoю (по-доброму)

Слава Укра!н!
- Ripka
- Любить писати
- Контактна інформація:
Дякую друже
.

- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Та нічо - виросте справжнім ДАЙцем!ти перше дорости щоб з

Задатки заперечувати очевидне і погрожувати, покривати кого потрібно вже є

die Große Schlange
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість