Такщо висновки робіть самі!!!

А які є пропозиції? Можу "пробити" якусь посаду відповідального за дорогито доти я вважатиму, що будь-яка влада у нас займається фігньою!!
Закрутити лампочок на 1000 грн - це ПОДВИГ.
Так щоб бачили, що щось зробили.
До речі планів є багато, довгострокових. Навпаки більшість з них хіба зашкодять "політиці" на наступних позачергових виборах!Намагання, звичайно, вітаються, але... Чомусь ніхто не виходить далі планів....
Коли там у нас наступні вибори?
А які перешкоди?Так як би то ОСББ створити - як два пальці...
Як на мене, то заносити освітлення вулиці в здобутки влади - це не те що смішно, це просто насміхання якесь!! Нагадує савєцке - "Прошла весна, настало лето, спасибо партии за это!"Але тема ніби й не про те починалась.
Світло у дворах - це плюс.
Це що за вулиця така?яка до того не була освічена 18 років
А що заносити?Як на мене, то заносити освітлення вулиці в здобутки влади
От власне... Почнемо з того кому заважають ями і хто ї розбив...Допоки їм нема до них діла, то і "владі" по цимбалах....Ти спробуй спочатку підписати всіх жителів багатоповерхового великого будинку на ту затію. І ще знайди керівника, який би за то все відповідав.
Яж кажу - їх переобладнують енергоощадніАле, чомусь, коли почали освітлювати вулиці, то в нашому дворі повідрубували всі ліхтарі, більшість з яких світила ще з розвалу союзу, а вже потім, десь за пару місяців, може більше, вони почали світити знову...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей