То були не ми!!! А на рахунок сайту - то поляна гарантованаkobi писав:Та я вже якось навіть пропонував здається тут комусь, що можу допомогти з сайтом. Тіко вроді бажаючих мати сайт на халяву нема

То були не ми!!! А на рахунок сайту - то поляна гарантованаkobi писав:Та я вже якось навіть пропонував здається тут комусь, що можу допомогти з сайтом. Тіко вроді бажаючих мати сайт на халяву нема
Якщо чесно то було б класно, але навряд чи є що збирати... бо груп то лишилось всього навсього 4 чи 5. А знають тільки 2 ну максимум 3!!!!!san писав: Якщо, є ентузіасти, щоб зібрати трохи інфи про долинський рок - можу виділити трішки хостингу під МР3!
А також, якщо можливо мені сподобається, заспонсорувати домен та дизайн
Ну і файно, з нового року приступаєм до створення сайтуТо були не ми!!! А на рахунок сайту - то поляна гарантована
Тоді я умиваю руки. В мене інша життєва філософія, ніж в тебе, san: або класно, або ніяк.До НР його можна вже дивитись в неті
Краще зробити хоч якийсь...
Несіть матеріали - записи, тексти пісень, історію і опис груп.
і я не робитимуі не робитиму сайта а-ля "я прочитав самоучітєль для чайніков, став майстром і зараз замучу хтмл сторінку в мс ворд
Дійсно інакша... Мене вже от таке цілком "ніяк" чось не сильно влаштовуєТоді я умиваю руки. В мене інша життєва філософія, ніж в тебе, san: або класно, або ніяк.
Ха-ха-ха... Це що за натяк?не п"ю дешеве спиртне,
А хто зробить якийсь мінімальний функціонал хлопакам? якусь гостьову, афішу чи новини групи? Я шось сильно сумніваюсь в користі статичної сторінки (я так зрозумів, саме таким ти бачиш сайт)наповнення - треба щоб зробили самі
хостинг в мене є
дизайн - куплю, постараюсь недорого
то не натяк, то один з життєвих принципівХа-ха-ха... Це що за натяк?
Збирайте і побільше. Також корисно мабуть якісь файні фото з концертів, репетицій, з життя. Бажано, щоб хоч трохи професійні. Я вот так і не зрозумів чи то буде портал долинського року, чи гурту Р.О.М, тому тре ше з тим визначитисьТо я так зрозумівнам треба зібрати інфу
роз"ясніть мені що ви перед тим говорили і що ви шочете зробити бо, чесно, я ніфіга не второпав
![]()
Якшо то до мене питання, відповідь: після нового рокуТак скажи прямо, чи зробиш, чи ні???????
Хотів би бачити побільшепортал долинського року, чи гурту Р.О.М, тому тре ше з тим визначитись
Дизайн зробить aiwe. От 10 хв тому закінчив з ним переговориА хто зробить якийсь мінімальний функціонал хлопакам? якусь гостьову, афішу чи новини групи? Я шось сильно сумніваюсь в користі статичної сторінки (я так зрозумів, саме таким ти бачиш сайт)
Пояснюю, ще раз, що я можу зробити:Так скажи прямо, чи зробиш, чи ні?????
За це не переживай все є і ще буде!!!Збирайте і побільше. Також корисно мабуть якісь файні фото з концертів, репетицій, з життя. Бажано, щоб хоч трохи професійні.
Ну а там буде типу сторінка групи R.O.M. сторінка ще якоїсь... чи просто три гурта і взагальному про них написано??Зробити пристойний домен, наприклад rock.dolyna.com
Думаю буде загальна сторінка з новинами звідки лінки на окремі гурти.Ну а там буде типу сторінка групи R.O.M. сторінка ще якоїсь... чи просто три гурта і взагальному про них написано??
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей