Нове лого для сайту
- djpasica
- Я тут недавно...
- Контактна інформація:
Нове лого для сайту
Треба поміняти лого, а то сайт Долини, а лого... Завтра попробую щось намалювати, конеч якщо хоч...
- vanya
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Re: Пропозиції для покращення форуму
Давай, спробуй. В нас на разі нема дизайнера, який хотів би займатись дизайном сайту на громадських засадахdjpasica писав:Треба поміняти лого, а то сайт Долини, а лого... Завтра попробую щось намалювати, конеч якщо хоч...

- djpasica
- Я тут недавно...
- Контактна інформація:
ок) спробую щось намалювати) як буде готово то викладу ссилки)vanya писав:Давай, спробуй. В нас на разі нема дизайнера, який хотів би займатись дизайном сайту на громадських засадахdjpasica писав:Треба поміняти лого, а то сайт Долини, а лого... Завтра попробую щось намалювати, конеч якщо хоч...
- djpasica
- Я тут недавно...
- Контактна інформація:
Востаннє редагувалось 02.06.2009 16:19 користувачем djpasica, всього редагувалось 5 разів.
- djpasica
- Я тут недавно...
- Контактна інформація:
- Nazik
- Завжди на форумі
- Контактна інформація:
- vanya
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Re: Нове лого для сайту
"Долина" краще писати кирилицею.
Гори, панорама міста - це добре. Але хотілось би, щоб графіка натякала на конкретне місто, а не була загальною. Мій варіант - передній план - "Долина.net", далі - панормама міста, на задньому плані гори. Кожен наступний план або світліший або розмитіший, шоб увага була більше сконцетрована на написі, потім на будинках і в останню чергу на горах. Взагалі біло б добре, якби і панорма будинків і лінія гір була взята з існуючих живих фото і перетворена в векторні обриси
Але то може бути задача на кілька годин, а не на кілька хвилин - то всього лише моя пропозиція 
Гори, панорама міста - це добре. Але хотілось би, щоб графіка натякала на конкретне місто, а не була загальною. Мій варіант - передній план - "Долина.net", далі - панормама міста, на задньому плані гори. Кожен наступний план або світліший або розмитіший, шоб увага була більше сконцетрована на написі, потім на будинках і в останню чергу на горах. Взагалі біло б добре, якби і панорма будинків і лінія гір була взята з існуючих живих фото і перетворена в векторні обриси

- djpasica
- Я тут недавно...
- Контактна інформація:
vanya писав:"Долина" краще писати кирилицею.
Гори, панорама міста - це добре. Але хотілось би, щоб графіка натякала на конкретне місто, а не була загальною. Мій варіант - передній план - "Долина.net", далі - панормама міста, на задньому плані гори. Кожен наступний план або світліший або розмитіший, шоб увага була більше сконцетрована на написі, потім на будинках і в останню чергу на горах. Взагалі біло б добре, якби і панорма будинків і лінія гір була взята з існуючих живих фото і перетворена в векторні обрисиАле то може бути задача на кілька годин, а не на кілька хвилин - то всього лише моя пропозиція

ОГО!!!!!! Кинь панораму міста

- vanya
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Зараз покличу підмогуdjpasica писав:vanya писав:"Долина" краще писати кирилицею.
Гори, панорама міста - це добре. Але хотілось би, щоб графіка натякала на конкретне місто, а не була загальною. Мій варіант - передній план - "Долина.net", далі - панормама міста, на задньому плані гори. Кожен наступний план або світліший або розмитіший, шоб увага була більше сконцетрована на написі, потім на будинках і в останню чергу на горах. Взагалі біло б добре, якби і панорма будинків і лінія гір була взята з існуючих живих фото і перетворена в векторні обрисиАле то може бути задача на кілька годин, а не на кілька хвилин - то всього лише моя пропозиція
![]()
![]()
![]()
ОГО!!!!!! Кинь панораму міста

- djpasica
- Я тут недавно...
- Контактна інформація:
vanya писав:"Долина" краще писати кирилицею.

- vanya
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Ще можна ненав"язливо втулити герб - він десь був на форумі..... Вже не пригадаю де....
- djpasica
- Я тут недавно...
- Контактна інформація:
vanya писав:Ще можна ненав"язливо втулити герб - він десь був на форумі..... Вже не пригадаю де....

- vanya
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Ну, дик, для себе стараємся!djpasica писав:vanya писав:Ще можна ненав"язливо втулити герб - він десь був на форумі..... Вже не пригадаю де....![]()
![]()
Це вже не буде лого, а МЕГА-СУПЕР-ПУПЕР ЛОГО
![]()
![]()

- djpasica
- Я тут недавно...
- Контактна інформація:
А траф???vanya писав:Ще можна ненав"язливо втулити герб - він десь був на форумі..... Вже не пригадаю де....

- vanya
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Та воно не буде гігантським. І ще можна розумно стиснути - я з тим розберусь. Можна використати кілька іміджів із різною степінню стискування, які будуть накладатись одне на одне. То вже технічні нюанси 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей