«Мізунська Zвигода» 2009
-
- Я тут недавно...
- Контактна інформація:
«Мізунська Zвигода» 2009
Фестиваль екстремальної та молодіжної культури «Мізунська Zвигода» відбуватимется цього року вже п"яте! Свою назву фестиваль отримав в червні 2005 року. Тоді «екстрім» став експериментальним ключовим завданням «Мізунської Zвигоди», сьогодні екперемент переріс в подію року, яка збирає шанувальників з усієї України.
Метою Фестивалю є залучення молоді до активного туризму, знайомство з цікавими куточками Карпат, змагання спортсменів-екстремалів за цінні призи, видовищний концерт для меломанів та відпочиваючих. Це зустріч однодумців, любителів як екстріму, так і музичних фанів, адже протягом всього дійсва звучатиме живий супровід рок-гуртів.
Місцем проведення є селище Новий Мізунь, Долинського р-ну, Івано-Франківської обл.
Час проведення : 4-5-6 липня 2009 року (п”ятниця, субота, неділя)
Організатор : Федерація велосипедного спорту Івано-Франківської області, Івано-Франківська громадська молодіжна організація «Клуб альтернативних видів спорту «Адреналіновий стиль», Карпатський трамвай, Вигодський лісокомбінат, ТзОВ ”Уніплит”.
За підтримки Долинської районної ради , Старомізунської сільської ради та ДП « Вигодське лісове господарство
Партнери : ТЗОВ "УНІПЛИТ", ВАТ "ВИГОДСЬКИЙ ЛІСОКОМБІНАТ", мережа велосипедних магазинів „ВеломанЕксрім ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ” http://www.veloman-x.com.ua , торгова марка " CUBE", єдина діюча вузкоколійка "КАРПАТСЬКИЙ ТРАМВАЙ", страхова компанія "УНІВЕРСАЛЬНА" http://www.universalna.com, Велоцентр МТБ-БАЙК Івано-Фвранківськ, Велосервіс "ВЕЛОХАТА"
Попередні фестивалі: 2008 2007 2006 2005
Метою Фестивалю є залучення молоді до активного туризму, знайомство з цікавими куточками Карпат, змагання спортсменів-екстремалів за цінні призи, видовищний концерт для меломанів та відпочиваючих. Це зустріч однодумців, любителів як екстріму, так і музичних фанів, адже протягом всього дійсва звучатиме живий супровід рок-гуртів.
Місцем проведення є селище Новий Мізунь, Долинського р-ну, Івано-Франківської обл.
Час проведення : 4-5-6 липня 2009 року (п”ятниця, субота, неділя)
Організатор : Федерація велосипедного спорту Івано-Франківської області, Івано-Франківська громадська молодіжна організація «Клуб альтернативних видів спорту «Адреналіновий стиль», Карпатський трамвай, Вигодський лісокомбінат, ТзОВ ”Уніплит”.
За підтримки Долинської районної ради , Старомізунської сільської ради та ДП « Вигодське лісове господарство
Партнери : ТЗОВ "УНІПЛИТ", ВАТ "ВИГОДСЬКИЙ ЛІСОКОМБІНАТ", мережа велосипедних магазинів „ВеломанЕксрім ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ” http://www.veloman-x.com.ua , торгова марка " CUBE", єдина діюча вузкоколійка "КАРПАТСЬКИЙ ТРАМВАЙ", страхова компанія "УНІВЕРСАЛЬНА" http://www.universalna.com, Велоцентр МТБ-БАЙК Івано-Фвранківськ, Велосервіс "ВЕЛОХАТА"
Попередні фестивалі: 2008 2007 2006 2005
Востаннє редагувалось 21.02.2010 23:09 користувачем vanya, всього редагувалось 3 разів.
Причина: додано посилання на попередні фестивалі
Причина: додано посилання на попередні фестивалі
- Aschim
- Частий гість
- Контактна інформація:
Re: «Мізунська Zвигода» 2009
Цього року на Мізунській Zвигоді не буде рок-груп, зате будуть діджеї із Львова і Києва.
джерело
джерело
- kobi
- Завжди на форумі
- Контактна інформація:
Бліа, срана криза 

- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Які такі ді-джедаї?
Ну нах...
Ще би вокально-інструментальний фольклорний самодіяльний колектив для звіту привезли
Ну нах...
Ще би вокально-інструментальний фольклорний самодіяльний колектив для звіту привезли

die Große Schlange
- Ymka
- Любить писати
- Контактна інформація:
холєра. Без рок-концерту для мене звигода певно перетвориться в банальний виїзд на природу з п"янкою.
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Зрештою від туристів фінансового зиску нема, більшість бабок привозять на чорних бумерах гопники, що бухають на столиках.
От і вирішили цього разу скоротити програму. Я думаю що і велосипедисти теж зайві.
Зробити нормальну дискотеку і горілки щоб по-більше!
Народ оцінить...
От і вирішили цього разу скоротити програму. Я думаю що і велосипедисти теж зайві.
Зробити нормальну дискотеку і горілки щоб по-більше!
Народ оцінить...
die Große Schlange
-
- Я тут недавно...
- Контактна інформація:
Я думаю що і велосипедисти теж зайві.

Саме із за велосипедистів засновано Фестиваль екстремальної та молодіжної культури «Мізунська Zвигода»...так шо не баяньте

Зробіть собі свято горілки щоб народ оцінив і без велосипедистів

- kobi
- Завжди на форумі
- Контактна інформація:
Zhan, для танкістів - то був сарказм від Сана 

- Aschim
- Частий гість
- Контактна інформація:
Уже є інформація про цьогорічну Звигоду і афіша http://www.adrenalinstyle.if.ua/index.p ... =art&id=35
- Nazik
- Завжди на форумі
- Контактна інформація:
Хм, я лише зараз помітив, що фест цього разу з суботи по понеділок... А не як завжди. Там нічого не наплутали?
Фак мой мозг!!!
- Aschim
- Частий гість
- Контактна інформація:
Там спочатку напутали коли написали 4-5-6 липня 2009 року (п'ятниця, субота, неділя)
Тільки тепер заглянули в календар і переправили на (субота, неділя, понеділок)

Тільки тепер заглянули в календар і переправили на (субота, неділя, понеділок)
-
- Контактна інформація:
Друзі, що може порівнятись із Центром Європи ???, Цього року у нас будуть під Open Air, - такі світові гурти як Enigma та Dezzle Dreams (не враховуючи ТНМК, Тартак та Славновнозвісний "ВВ", про Кузьму(Скрябін) з Могелевською, ЦЕ ВЗАГАЛІ ДУЕТ-ШЕДЕВР).
Запрошуэмо на Rock&World Music Festival 2009 (Rakhiv, Ukraine). м.Рахів, Амфітеатр "Буркут", 5-6 Вересня 2009 року !
Інформаційна підтримка : ICTV, Новий канал, 1+1, СТБ, 1-й Міжнародний, ТЕТ, Тоніс, Наше Радіо, Ретро ФМ, Радіо Люкс, Хіт-ФМ Україна.......
Генеральний спонсор : Епіцентр (мережа гіпермаркетів), ОБОЛОНЬ (Пиво твоєї Батьківщини)
Організатор : Україна Гастрольна
Запрошуэмо на Rock&World Music Festival 2009 (Rakhiv, Ukraine). м.Рахів, Амфітеатр "Буркут", 5-6 Вересня 2009 року !
Інформаційна підтримка : ICTV, Новий канал, 1+1, СТБ, 1-й Міжнародний, ТЕТ, Тоніс, Наше Радіо, Ретро ФМ, Радіо Люкс, Хіт-ФМ Україна.......
Генеральний спонсор : Епіцентр (мережа гіпермаркетів), ОБОЛОНЬ (Пиво твоєї Батьківщини)
Організатор : Україна Гастрольна
- Кося
- Любить писати
- Контактна інформація:
як то паскудно без рок концерту! 

Life is good! Life is great! Life is cool! Life is so beautiful!:)))
- kobi
- Завжди на форумі
- Контактна інформація:
Шось організатори ніц розумі не мають
В понеділок же всім на роботу
В понеділок же всім на роботу

-
- Я тут недавно...
- Контактна інформація:
http://tatubike.com/forum/viewtopic.php ... 126a6f7817
по адресу є вся программа проведення мізуня,а в понеділок спокійно ідіть на роботу...там проведення свята Івана Купала
по адресу є вся программа проведення мізуня,а в понеділок спокійно ідіть на роботу...там проведення свята Івана Купала
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей