Ще стільки лохів вкупі не видівм

Проскакувала інфа що можна написати на свірж@ГМИЛО.ком

Хтось писав?
Що пред'явити як прєд'яву? Маю тільки зеленого браслетика - білети відбирали на вході...
ІМХО кидаловка була заздалегідь спланована.
ІМХО ніц не буде...А що буде в 2012 році?
Якби мали трохи розуму, то б перестали квитки продавати після досягнення певної кількості відвідувачівkobi писав:Ну взялись люди за величезний проект, ну не вийшло їм, ну романтики вони, їм же по 20 років. Наступного року помудрішають, змужніють і все буде ок. Москва тоже не зразу будувалась
В тебе залишився якийсь документ що ти там був?Про то шо акція спланована - то мабуть всі нитики інтернету передивились
Я так розумію, що за 2-3 дні напередодні фестивалю вже можна було спрогнозувати очікувану кількість відвідувачів.Ну взялись люди за величезний проект, ну не вийшло їм, ну романтики вони
І що? То де ж їх заслуги?Визнаю, організатори дійсно ледь все не запартачили, але ж концерти таки відбулись, навіть всупереч їм
Ну я думав, що на 250 грн могло би хоч трохи його бутиА хоч комфорту
Ну я встиг ще й купальниць без купальників розгледіти, бо мав бінокляколи ти то всьо встиг побачити, якшо ніразу не відходив від палатки?
То тих, шо не понятно було чи то мужик з цицьками чи баба?Ну я встиг ще й купальниць без купальників розгледіти, бо мав бінокля
За 250 грн тобі мали дати сцени, звук, світло і виконавців. Комфорт - за 10 грн/доба в наметовому містечкуНу я думав, що на 250 грн могло би хоч трохи його бути
Я десь казав про заслуги організаторів?І що? То де ж їх заслуги?![]()
http://www.wz.lviv.ua/pages.php?atid=75768іншого боку, я говорила артистам: “На вас люди не купили квитки...”. На Ніно Катамадзе поле біля сцени, яке вміщало 20 тисяч глядачів, було заповнене на 10 відсотків...
http://life.pravda.com.ua/scandal/4a76936d2146a/"Ми розраховували на 30 тисяч відвідувачів, а приїхало лише 5 тисяч. Фестиваль не окупився, так склалися обставини", - сказала Арміне Габріелян
То тільки те що спиною не міг визначити, а те що спереду - дівка, причому з цицькамиТо тих, шо не понятно було чи то мужик з цицьками чи баба?
Ну і?За 250 грн тобі мали дати сцени, звук, світло і виконавців.
Дали десь на 140Ну і?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей