Антиспорт
Модератор: Nazik
-
- Бувалий
- Контактна інформація:
Антиспорт
Для мене вже давно не є новиною те, що у Вигоді спорту приділяється зовсім мало уваги. Але все рівно якось гидко, коли бачиш такі новини:
http://tetyana-agency.at.ua/publ/komerc ... 11-1-0-123
А ще є занедбаний спортмайданчик в парку біля річки. Зате за останні декілька років з'явилось вже три торгові заклади, в яких цілодобово продається алкоголь.
http://tetyana-agency.at.ua/publ/komerc ... 11-1-0-123
А ще є занедбаний спортмайданчик в парку біля річки. Зате за останні декілька років з'явилось вже три торгові заклади, в яких цілодобово продається алкоголь.
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Re: Антиспорт
Ну мабуть спорт нікому не потрібен, а алкоголь - завше.
П.С. Купіть банку фарби, скосіть траву і пофарбуйте ворота... Ось і буде майданчик не такий занедбаний. Я ще дітваком так робив і не чекав що їх Андропов з Черненком фарбувати прийдуть
П.С. Купіть банку фарби, скосіть траву і пофарбуйте ворота... Ось і буде майданчик не такий занедбаний. Я ще дітваком так робив і не чекав що їх Андропов з Черненком фарбувати прийдуть

die Große Schlange
- Ymka
- Любить писати
- Контактна інформація:
А чого ще чекати від країни, в якій спонсор чемпіонату по футболу пиво і блядська реклама немірофф вискакує на екран під час перегляду боксерського поєдинку. Зараз в моді пиво перед зомбоящиком, а не футбол вечером поганяти. То не про всіх, але здебільшого. По селах взагалі, якщо хтось в футбол в неділю і бігає, то або вже п"яний, або матч закінчується пиятикою з бійкою. На жаль алкоголь рулить більше, ніж спорт 

-
- Бувалий
- Контактна інформація:
По тому майданчику вже автомобілі до річки їздять. А взимку - то взагалі... Граємо в шкільному спортзалі, який менший навіть за баскетбольну площадку, і з хокейними воротами.san писав: П.С. Купіть банку фарби, скосіть траву і пофарбуйте ворота... Ось і буде майданчик не такий занедбаний. Я ще дітваком так робив і не чекав що їх Андропов з Черненком фарбувати прийдуть
І ще одна ложка дьогтю: Мізунської Звигоди більше не буде

- Aschim
- Частий гість
- Контактна інформація:
Шкодаparazit писав: І ще одна ложка дьогтю: Мізунської Звигоди більше не буде

Хоча в останні рокі Мізунська Звигода уже не та, що була раніше(( Памятаю як в 2007-2008 роках було багато різних груп, діджеїв... А тепер вона перетворилася із файного фестивалю у звичайні спортивні змагання((
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Вирішується!По тому майданчику вже автомобілі до річки їздять.
Надовби:

Їжаки:
Рови:

Та й взагалі купа класних штучок придумано
Звичайно я глузую

Мені було мабуть років 10-11 коли ручними пилами різали дерева, вручну корчували і лопатами рівняли собі майданчик. Так - довго і важко, маленький і кривенький... Але ми його зробили. І ворота у нас були дерев'яні і відгнивали щороку... Але ми знову їх робили.
То може насправді "ваш" майданчик нікому не потрібний?

Простіше замочити гобліна на комп'ютері, попити пива, покурити, потрахатись... ???
die Große Schlange
-
- Бувалий
- Контактна інформація:
У футбол є де ганяти. Найбільше шкода спортзалу.san писав:Звичайно я глузуюПо тому майданчику вже автомобілі до річки їздять., але тим не менше вважаю що при сучасному легкому доступі до газонокосилок, гербіцидів, будівельної техніки і т.п. зовсім не важко 3-4 підліткам при невеличкій підтримці батьків утримувати пристойний майданчик. І поле і спортивні снаряди.
Мені було мабуть років 10-11 коли ручними пилами різали дерева, вручну корчували і лопатами рівняли собі майданчик. Так - довго і важко, маленький і кривенький... Але ми його зробили. І ворота у нас були дерев'яні і відгнивали щороку... Але ми знову їх робили.
То може насправді "ваш" майданчик нікому не потрібний?
Простіше замочити гобліна на комп'ютері, попити пива, покурити, потрахатись... ???
Загалом не все так погано, значно більше людей займається спортом. Навіть качалку у підвалі облаштували.
http://www.youtube.com/watch?v=KsEQOI0u ... ature=plcp
Спортом займаються! Та є таких багато видів , що люди б хотіли спробувати свої сили, та невзмозі. Наприклад Великий теніс. Це дуже динамічній захоплюючий вид, про те є дорогим та недоступним для більшості населення( Займатися легкою атлетикою на протязі цілого року теж важко. Не має спеціально облаштованого залу...
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Хоча якраз з тенісом дивна ситуація. Його зазвичай багаті бавляться, то мав би бути корт. Може всетаки десь є?
В тій-же ж Мислівці наприклад?
В тій-же ж Мислівці наприклад?
die Große Schlange
Это конечно беда, когда идешь по улице вечером и везеде куча нарков и алкашей
- san
- Модератор
- Контактна інформація:
Ага... зайдеш на форум - а там одні спамери толкають невідомо що...
die Große Schlange
было бы круто, если бы постороили мини стадион, как в больших городах...думаю молодеж бы потянулась.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість