Запрошуємо у цікавий, веселий та захоплюючий світ англійської мови дітей віком 3-6 років, школярів 1-11 класів, студентів та дорослих. Заняття проводяться в міні групах та індивідуально.
Перше заняття - безкоштовне.
Тел.066 639 02 11, 096 721 36 93
англійська мова для дорослих та дітей
Правила форуму
Увага! Для того, щоб ваше оголошення не було видаленим потрібно чітко вказати вашу (чи вашого товару/послуги) приналежність до Долини чи регіону. Найкраще - надати номер телефону в Долині або долинську адресу. До публікації приймаються оголошення, в яких йдеться про послугу/товар, яка надається в Долині. Оголошення, які не мають ніякого стосунку до Долини і ніяк не пов'язані з містом - будуть видалятись.
Увага! Для того, щоб ваше оголошення не було видаленим потрібно чітко вказати вашу (чи вашого товару/послуги) приналежність до Долини чи регіону. Найкраще - надати номер телефону в Долині або долинську адресу. До публікації приймаються оголошення, в яких йдеться про послугу/товар, яка надається в Долині. Оголошення, які не мають ніякого стосунку до Долини і ніяк не пов'язані з містом - будуть видалятись.
-
- Я тут недавно...
- Контактна інформація:
-
- Контактна інформація:
Re: англійська мова для дорослих та дітей
як на мене, то найліпше самостійно вчити. ми живемо в таку епоху, коли все під боком, в інтернеті - і правила, і книги англійські, і фільми в оригіналі...
я от дивлюсь "Гру престолів" англійською з субтитрами і реально отримую кайф.
інша справа - граматика, тут потрібно потрудитись, бо то трохи нудна штука.
я спочатку її студіюю на якихось ресурсах, а потім проходжу тести. останні проходила тут: http://repetitor.org.ua/test-past-simple-2
а ви де проходите? поділіться лінками, буду вдячна
я от дивлюсь "Гру престолів" англійською з субтитрами і реально отримую кайф.

інша справа - граматика, тут потрібно потрудитись, бо то трохи нудна штука.
я спочатку її студіюю на якихось ресурсах, а потім проходжу тести. останні проходила тут: http://repetitor.org.ua/test-past-simple-2
а ви де проходите? поділіться лінками, буду вдячна

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей