Минулого тижня почала працювати послуга "Відкритий доступ" від Укртелеком. Відтепер жителі Долини і району можуть скористатись доступом в Інтернет по цифровим лініям на швидкості до 56К ціною всього 1,188 грн./год.!
А це означає зниження цін на Інтернет в Долині в 5 раз. Надіюсь це додасть користувачів Інтернет в місті.
Для того, щоб скористатись даною послугою потрібно встановити з"єднання на номер 8 277 2 49 99 (саме через вісімку, і не інакше) з буль-яким логіном і порожнім паролем. Зайти на сайт http://open.if.ukrtel.net/ (на інші вас спочатку пускати не буде) і активізувати доступ до Інтернет з вашого номера. Далі - розривайте зв"язок і з"єднуйтесь знову. Від тепер послуга "Відкритий доступ" активована і ви можете користуватись нею без обмежень. Рахунок за Інтернет буде включено у ваш рахунок за телефон.
Так що передавайте вашим знайомим, яким досі було задорого користуватись Інтернетом від Ефікому - тепер Інтернет стає доступнішим!
І це ще не все. Перших вісім годин Інтернету - за ціною 1 грн.!
(Укртелеком мав би мені платити за таку рекламну кампанію

Щодо мене. Я вже встиг попробувати дану послугу на цих вихідних. Перше, що можу сказати - Інтернет від Укртелеком - не в порівняння колишньому інеті від Ефіком! Швидкість стабільно тримається на рівіні 33600 біт/с (але чомусь ніколи не є більшою

Початок - мене сильно радує. Думаю далі буде не гірше! Раджу всім, хто буває чи проживає в Долині - пробувати! В обов"язковому порядку