Не забирають бо не мають "замовлення". Ну але ж можутьВсе чотко, але навыть за 94 км год в тзв "насэльонцы" права не забирають

1. "підстава" - сидять в засаді, доставляють знак, їдуть в колоні або просто знають що десь незручна схема руху і т.п.
2. "рибалка" - сидять в типових місцях, ловлять на перевищенння, на суцільну. Це наприклад:
Оболоня, Креховичі, підізд до Франківська - суцільна
Калуш після першого і перед другим кільцем як від Долини, і в районі магазинчику де шини на дорозі - перевищення
3. "трус" - зупиняють більшість "підозрілих" (не крутих) тачок і питають страхівку, багажник і дихнути. Працюють тупо на кількість. Часто по селах або зупиняють автомобілі з чужими номерами (у Львові дуже люблять туристів)
4. "підозріла" поведінка - наприклад ти зупиняєшся перед постом метрів за 100, стоїш хвилин 10, а потім далі їдеш. Зупинять - 99%.
5. "шара" (див. прим)- тіпа виявленя порушення випадково. Їдуть вони собі на шашлики, а тут ти петляєш по дорозі як п'яний.
Пояснення:
1-2 метод в основному передбачає контроль 1-2 параметрів . Тобто де стоять з "феном" і ще дивляться на ремені, то можна проїхати без страхівки.
3. Основне мати документи і бути тверезим. Решту все мож попрати. Деколи можна психологічно задавити - "забивають" на жертву що огризається і з огидою кажуть "Ну то на цей раз відпустимо!"
4. Я або знущаюсь як маю час, або одразу кажу чого ставав і мол не домахуйте, я вас розкусив

5. В основному не зметикують одразу як реалізувати свої повноваження і напартачать з документами. Бо свято вірять що піймали шару

Я знайду!ПеС в протоколі до...батись нема до чого, всьо чотко

Вже здогадуюсь до чого можна, але можливо ти не все тут описав, тому без скану не хочу ляпотіти язиком.
Їхатимеш 80 попри ДАЇшників?2. Найближчим часом провірю чи добре регулював

Не треба3. НЕ ТРЕБА ГАСАТИ.
Не факт.тепер по місту (селу) їду 60 - гарантовано не перевищу.
В випадках коли я "перевищував", траплялись і несподівана "поява" знака на добре знайомій мені ділянці дороги і зловживання щодо місця патрулювання.
Тепер і там буває стоять. Ловлять на "більше за 110". ІМХО свинствопо трасі - кіко витиснеш.
Ну і нова фішка - тепер часто патрулюють з автомобіля, котрий може рухатись як позаду так і на зустріч.
Різні там "антирадари" користь приносять лише тим хто їх продав. Почитавши паспорт до типового приладу для вимірювання швидкості стає зрозумілим увесь абсурд "антирадарів".
Тому поки рятуюсь методою "Гонка за спонсором"

Також от давно вже планую купити книжечку ПДР. Трохи навіть почитаю

Правила чесно кажучи не дуже добре знаю

Далі хочу зробити собі довідничок - шпаргалку з витягами з КУАП та різних інструкцій. Щоб могти ще більш грамотно писати протоколи та бодатись з інспекторами.
Прим.: "шара" - така собі порода жарптиць