В принципі, що хотів те сказав, далі почалось трололо тому покидаю цю вітку.
Не хочу сперечатись за непринципові речі, адже якщо православні не дотримуються того, що написано в Біблії яку самі ж перекладали, при цьому говорять на чорне біле і шукають собі оправдань то хай це вже буде на терезах у Бога.
Чому православні християни не виконують заповіді Божі?
- Pavel
- Контактна інформація:
-
- Любить писати
- Контактна інформація:
Re: Чому православні християни не виконують заповіді Божі?
Як на мене, "трололо" було доволі аргументованим і цікавим.
- vanya
- Адміністратор
- Контактна інформація:
А де можна лопатку купити?
- Ymka
- Любить писати
- Контактна інформація:
to San: я особисто нічого проти православних не маю. Так само як і проти будь-яких.
На мою думку, ні православні, ні греко-католики, ні євреї, ні баптисти (список можна продовжити) не заважають абсолютно нікому, віра, релігія чи її відсутність - справа кожної людини, живете собі, ходите до церкви (мечеті, синагоги, гомпи, дацану - вставити потрібне) - ходіть. Не заважають до того часу, доки не починають стверджувати щось типу ми всі обрані а вам всім горіти в пеклі, невірних можна знищувати, єврей має право вбити не єврея і тому подібні мракобісся. Коли представники якоїсь із релігій (сект вірувань етс) агресивно вирішують якісь питання і насильно впроваджують або закликають впроваджувати якісь правила, насаджують їх ВСІМ ПІДРЯД, а не тільки представникам своєї віри (секти, релігії) - я різко і категорично проти цього. Вже була інквізиція, хрестові походи, гено- і етноциди, джихад, церковний розкол - кому то потрібно? Звичайним віруючим, які як барани слухають заклики виродків у рясах (кіпах, шемагах етс) і бігають з випученими очима потрясаючи Торою, Кораном, Біблією (вставте потрібне) з закликами перевиховувати, знищувати, вбивати? То вже пройдений етап і не дай Бог до нього повернутись, хоча, на жаль такі заклики є і зараз і не поодинокі. Жити треба в мирі і в злагоді і любити ближнього свого не залежно від того, якою рукою він хреститься, чи з якого кінця (гострого чи тупого) розбиває варене яйце.
Пропоную всім розійтися в мирі і закрити дискусію. Будьмо толерантними, люди можуть мати іншу думку, відмінну від нашої (ПРАВИЛЬНОЇ
).
На мою думку, ні православні, ні греко-католики, ні євреї, ні баптисти (список можна продовжити) не заважають абсолютно нікому, віра, релігія чи її відсутність - справа кожної людини, живете собі, ходите до церкви (мечеті, синагоги, гомпи, дацану - вставити потрібне) - ходіть. Не заважають до того часу, доки не починають стверджувати щось типу ми всі обрані а вам всім горіти в пеклі, невірних можна знищувати, єврей має право вбити не єврея і тому подібні мракобісся. Коли представники якоїсь із релігій (сект вірувань етс) агресивно вирішують якісь питання і насильно впроваджують або закликають впроваджувати якісь правила, насаджують їх ВСІМ ПІДРЯД, а не тільки представникам своєї віри (секти, релігії) - я різко і категорично проти цього. Вже була інквізиція, хрестові походи, гено- і етноциди, джихад, церковний розкол - кому то потрібно? Звичайним віруючим, які як барани слухають заклики виродків у рясах (кіпах, шемагах етс) і бігають з випученими очима потрясаючи Торою, Кораном, Біблією (вставте потрібне) з закликами перевиховувати, знищувати, вбивати? То вже пройдений етап і не дай Бог до нього повернутись, хоча, на жаль такі заклики є і зараз і не поодинокі. Жити треба в мирі і в злагоді і любити ближнього свого не залежно від того, якою рукою він хреститься, чи з якого кінця (гострого чи тупого) розбиває варене яйце.
Пропоную всім розійтися в мирі і закрити дискусію. Будьмо толерантними, люди можуть мати іншу думку, відмінну від нашої (ПРАВИЛЬНОЇ

- san
- Модератор
- Контактна інформація:
я ж в першому пості запитав "Чому не дотримуються?" (оскільки намагаюсь бути православним)Не хочу сперечатись за непринципові речі, адже якщо православні не дотримуються того, що написано в Біблії яку самі ж перекладали, при цьому говорять на чорне біле і шукають собі оправдань то хай це вже буде на терезах у Бога
Отримав закид "бо не буква в букву"
Пояснив чому не "в букву, а в суть"
Запитав у відповідь: "Де Ваша лопатка?"
Почув: "Злые вы - уйду от вас!"

А захищати свої переконання це нормально? (див назву теми)Жити треба в мирі і в злагоді і любити ближнього свого не залежно від то
П.С. Не знаю чого так стається, але набридло тут на форумі бути "А Баба Яга против!"
die Große Schlange
- Ymka
- Любить писати
- Контактна інформація:
Та кагбе проти тебе, Сане нічого ніхто й не каже (то я про себе). Переконання захищати треба, причому вроді розказав всьо правильно. А шоб на тебе наїжджати, то є відповідна вітка
.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей